2777
2789
عنوان

بچه هااا

25 بازدید | 4 پست

تفاوت بین اپل ۱۲ پرومکس با ظرفیت ۱۲۸ و ۲۵۶ چیه چرا فقط یک تومن تفاوت قیمت دارن؟

کدوم ارزش خرید داره

و کدوم رنگش طلایی یا سفید-نقره ای؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

و اپل واچ سری ۶ ده تومن ارزش خرید داره یا سری ۳ ک نزدیک ۷ تومنه؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

معلوم نیست واقعا؟؟؟

خب اون یکی ظرفیتش بیشتره دیگه😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلوم نیست واقعا؟؟؟ خب اون یکی ظرفیتش بیشتره دیگه😐

خب اره ولی چرا فقط یک تومن تفاوت داره ؟و چرا با ظرفیت ۲۵۶ ده تومن تفاوت داره؟؟

اخه من ندونسته رفتم ۱۲۸ سفارش دادم ضرر کردم برا یک تومن فقط؟؟

خب اره ولی چرا فقط یک تومن تفاوت داره ؟و چرا با ظرفیت ۲۵۶ ده تومن تفاوت داره؟؟ اخه من ندونسته رفتم ...

خب کنسلش کن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/