اموز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 134 عنوان عضله سازی 1583 بازدید | 8 پست سلام فقط با بدن سازی میشه عضله ساخت یا ورزش های دیگه هم هست؟ 1400/07/14 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 Trxو ورزشای دیگه بستگی داره کجات درگیر بشه مثلا تو دو عضلات ساق پا و باسن قوی میشن چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اموز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 134 Trx و ورزشای دیگه بستگی داره کجات درگیر بشه مثلا تو دو عضلات ساق پا و باسن قوی میشن Trx میگن لاغر میشی نمیخوام لاغر شم و اینکه مچ دست و شکمو میخوام
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 Trx میگن لاغر میشی نمیخوام لاغر شم و اینکه مچ دست و شکمو میخوام برا شکم بعد ۴۵ دقیقه ایی گرم کردن و نرمش و اینا تمرینات مربوط به شکم رو بروبعد هر ورزشی کالری بگیری چاق میکنه عزیزم چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ژاانداارک عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 653 برا شکم بعد ۴۵ دقیقه ایی گرم کردن و نرمش و اینا تمرینات مربوط به شکم رو برو بعد هر ورزشی کال ... چهلللل و پنننننج دقیقه گرم کردن زیاد نیست؟؟؟
اموز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 134 برا شکم بعد ۴۵ دقیقه ایی گرم کردن و نرمش و اینا تمرینات مربوط به شکم رو برو بعد هر ورزشی کال ... خیلی ممنون بعد من کلا ریزه میزم میشه کل بدنو حجیم کرد یا درشت و توپر شد؟
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 چهلللل و پنننننج دقیقه گرم کردن زیاد نیست؟؟؟ گفتم گرم کردن و نرمش و اینامنظورم ۱۰ دیقه دو بود۱۰ دیقه پروانه و پریدن و گرم کردن دستا و بقیه حرکات برا بقیه بدن بود چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 خیلی ممنون بعد من کلا ریزه میزم میشه کل بدنو حجیم کرد یا درشت و توپر شد؟ آره چرا نمیشه گِرد نشی فقط😅 چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
زیبا7070 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 3 چند روز پیش ب یک کلینیکی تو خیابون فرشته رفتم به اسم السا اسلیمینگ ید دستگاهی داشتن به اسم ام اسکالپت که کارش عضله سازیه من 3 جلسه رفتم و خیلی نتیجه گرفتم در قسمت عضلات شکمی به شما هم پیشنهاد میکنم به شماره22002009