2777
2789

Trx

و ورزشای دیگه بستگی داره کجات‌ درگیر بشه مثلا تو دو عضلات ساق پا و باسن‌ قوی میشن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Trx میگن لاغر میشی نمیخوام لاغر شم  و اینکه مچ دست و شکمو میخوام  

برا شکم بعد ۴۵ دقیقه ایی گرم کردن و نرمش و اینا 

تمرینات مربوط به شکم رو برو

بعد هر ورزشی کالری بگیری چاق میکنه عزیزم 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
برا شکم بعد ۴۵ دقیقه ایی گرم کردن و نرمش و اینا  تمرینات مربوط به شکم رو برو بعد هر ورزشی کال ...

خیلی ممنون 

بعد من کلا ریزه میزم میشه  کل بدنو حجیم کرد یا درشت و توپر شد؟ 

چهلللل و پنننننج دقیقه گرم کردن زیاد نیست؟؟؟

گفتم گرم کردن و نرمش و اینا

منظورم ۱۰ دیقه دو بود‌

۱۰ دیقه پروانه و پریدن و گرم کردن دستا و بقیه حرکات برا بقیه بدن بود

خیلی ممنون  بعد من کلا ریزه میزم میشه  کل بدنو حجیم کرد یا درشت و توپر شد؟

آره چرا نمیشه 

گِرد نشی فقط😅

چند روز پیش ب یک کلینیکی تو خیابون فرشته رفتم به اسم السا اسلیمینگ ید دستگاهی داشتن به اسم ام اسکالپت که کارش عضله سازیه من 3 جلسه رفتم و خیلی نتیجه گرفتم در قسمت عضلات شکمی به شما هم پیشنهاد میکنم به شماره22002009