2821
2789
عنوان

چطوری میشه؟

68 بازدید | 13 پست

درس خون شد... خیلی دلم میخواد مثل ایناییکه مدام درس میخونن و کل اتفاق های دور واطرافشون به هیچ جاشون نیست درس بخونم به چی فکر میکنن شماهم اینجوری بودین یا هستین (باچه هدفی اینطوری دوام میارید؟ ) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هدف و انگیزه میخواد

من خودم همینطوری بودم

باید به هدفت فکر کنی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خب به چی فکر میکردی که انصدر میخوندی؟ 

من شرایط خونمون بد بود ب مامانم فک میکردم عاشق این بودم ک خوش حالش کنم همیشه هم خوش حال بود وقتی درس می‌خوندم فقط ب این دلیل

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من شرایط خونمون بد بود ب مامانم فک میکردم عاشق این بودم ک خوش حالش کنم همیشه هم خوش حال بود وقتی درس ...

برای ما هم همینجوریه البته مدام جنگ و دعواست بعضی اوقات هم ارومه خیلی حالم بهم میریزه من برعکس شمام اصلا تمرکزم بهم میریزه 

برای ما هم همینجوریه البته مدام جنگ و دعواست بعضی اوقات هم ارومه خیلی حالم بهم میریزه من برعکس شمام ...

نه من خیلی مصمم بودم کل نمرات ام کمتر از نوزده نمیشد تو هم تلاش کن اصن فک نکن ب هیچی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من شرایط خونمون بد بود ب مامانم فک میکردم عاشق این بودم ک خوش حالش کنم همیشه هم خوش حال بود وقتی درس ...

کنکور دارم میخوام تموم کنم ولی سختی درسا، دعواهای تو خونه بی انگیزه ام میکنه

کنکور دارم میخوام تموم کنم ولی سختی درسا، دعواهای تو خونه بی انگیزه ام میکنه

منم دعوا بود همش ها خیلی زیاد ولی خواستم کل دبیرستان عالی بودم

راستی چی قبول شدید؟ 

کنکورم بد شد حال  روحی ام و جسمی ام افتتاح شد بهداشت عمومی روزانه قبول شدم سال آخرم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792