2777
2789
عنوان

بیمه شدن در مدارس غیر انتفاعی

4120 بازدید | 14 پست

بهم پیشنهاد کار دادن که تو کودکستان تدریس کنم و چون مدرسه خصوصیه بخش ابتدایی هم داره و قراره به عنوان معلم زبان هم تدیس کنم

مدیر مدرسه گفت معلم کودکستان بهت حقوق میدم اما برای معلمی زبان بیمه ت میکنم و ماتفاوتش خودت پرداخت کن

خب این یعنی چجوری؟ کسی میتونه راهنماییم کنه

در ضمن شهرستان هستم 

منم خدایی دارم❤️

چقدر حقوق میده ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همون کاری که من چندسال پیش کردم و بعدش چقدر پشیمون شدم ، چون فهمیدم من با دو تا کار دارم کمتر از سایر معلم ها که فقط یه کار انجام میدن حقوق میگیرم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببین وظیفه داره برای همون مربی کودکستان ، بیمه ات هم بکنه ، حقوق و بیمه زبان هم جدا ، یعنی باید بیمه کامل برات منظور کنه و حقوق مکفی ، چقدر حقوق رد کرده و چندروز بیمه ؟

اینجوری که حساب کرده میخواد نصف حقوق مربی گریت هم واسه بیمه  برداره، چه کلاش

یعنی نصف روز بیمه ات میکنه و تابستونم بیمه نداری 

قبول یا ردش بستگی به شرایط مالی خودت و سنت و میزان ساعاتی که قراره درس بدی داره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

البته اگه تو اون محیط همکارای دیگه ات بیمه باشن بلاخره بازرس بیمه میاد ووقتی شما رو اونجا ببینه مدیر اونجا رو مجبور می کنه بیمه ات کنن مگر اینکه قایمت کنند و بازرس نبینه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
البته اگه تو اون محیط همکارای دیگه ات بیمه باشن بلاخره بازرس بیمه میاد ووقتی شما رو اونجا ببینه مدیر ...

گفت سال اول تدریس کسی رو بیمه نمیکنم

منم خدایی دارم❤️
دقیقا همون کاری که من چندسال پیش کردم و بعدش چقدر پشیمون شدم ، چون فهمیدم من با دو تا کار دارم کمتر ...

خب پس چی جواب‌ش بدم؟ چجوری باید باشه؟ 

منم خدایی دارم❤️
ببین وظیفه داره برای همون مربی کودکستان ، بیمه ات هم بکنه ، حقوق و بیمه زبان هم جدا ، یعنی باید بیمه ...

چند روز بیمه که نمیدونم 😢 اما گفت کودکستان بیمه نمیکنم و خودم اموزشت میدم

برای زبان چون خودم سابقه دارم گفتش که بیمه ت میکنم 

منم خدایی دارم❤️
گفت سال اول تدریس کسی رو بیمه نمیکنم

باز باید خودت تصمیم بگیری من چون مشکل مالی نداشتم همیشه چشم دنبال بیمه بود که زود بازنشسته بشم 

خب پس چی جواب‌ش بدم؟ چجوری باید باشه؟ 

قبول نکن خیلی کم داره میده ، تازه از اون هفتصد تومن نصفشو هم بابت بیمه بر میداره که کامل بشه بیمه ات، کدوم شهری؟