fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 عنوان نماز 40 بازدید | 7 پست دوستان من دوس دارم نمازبخونم ولی دم به دیقه باید غسل کنم ارادم قوی نیس چیکارکنم دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:) 1400/07/14 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marneyyyyyy عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11001 ینی چی دم به دقیقه باید غسل کنی؟؟؟ وضو منظورته؟ 💜army💜
fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 ینی چی دم به دقیقه باید غسل کنی؟؟؟ وضو منظورته؟ ن غسل جنابت دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
marneyyyyyy عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11001 ن غسل جنابت اهان 😆خب باید غسل کنی دیگ من ک مجردم از این غسلا ندارم نمازمو نمیخونم خیلی بی تفاوت شدم متاسفانه با اینکه برا خانوادم خیلی مهمه 💜army💜
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 یعنی شما هر لحظه به غسل جنابت نیاز داری....مگه میشه شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 اهان 😆 خب باید غسل کنی دیگ من ک مجردم از این غسلا ندارم نمازمو نمیخونم خیلی بی تفاوت شدم متاسفانه ... 😶😬😣😣 دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 یعنی شما هر لحظه به غسل جنابت نیاز داری....مگه میشه صبح وعصر میشه زیاده خب روزی دوباربعد منم یجوریم ک زود سرما میخورم سرم یخ میکنه دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 صبح وعصر میشه زیاده خب روزی دوباربعد منم یجوریم ک زود سرما میخورم سرم یخ میکنه خب....چاره ای نداره.... شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.