2777
2789
عنوان

اعتماد نکنید،پیرو تاپیک نی نی یار۵

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 22 پست
چی بگم والا  ولی من از نزدیک کسی رو‌میشناسم ک وضعش واقعا خوب نیست ولی نت رو ب خاطر درس آنلاین ...

خب مگه میره تو سایتا میگه به من کمک کنید🤔آدمی که نداره واقعا با سیلی صورتشو سرخ میکنه،اگه میخایین به کسی کمک کنید برید بهزیستیا و کمیته امداد،پر بچه ی بی سرپرست بهشون کمک کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باحرفت موافقم اسی ک بعضی ها واقعا دروغگوان ولی داشتن شارژو بسته اینترنتی دلیل بر نداشتن مشکل نیست ...

نه بحثم اینه که اونی که واقعا نداره نمیاد تو سایت بگه،برا کمک هم کلی جا هست ،برید کمیته امداد،بهزیستی،پر از نیازمند واقعی

خب مگه میره تو سایتا میگه به من کمک کنید🤔آدمی که نداره واقعا با سیلی صورتشو سرخ میکنه،اگه میخایین ب ...

ن نمیره واقعا 

ولی من میگم شاید بعضی وقتا انقد شرایط. سخت میشه ک طرف چاره ای نداره برای شکم گرسنه بچه ش 

بازم میگم من خودم تا حالا آنلاین ب کسی کمک نکردم ولی اگ کسی هم بخواد کمک کنه جلوشو نمیگیرم 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )