2777
2789
عنوان

پسر کلاس اولی 😭😭😢

1389 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای همدل بیاین کمک😢پسر کلاس اولیم اصلا اونجوری که دلم میخواد به درس ومشقش ذوق و شوق نشون نمیده همش لج و لجبازی میکنه منم دوست دارم که از همین اول درست و حسابی درس و مشقش رو جدی بگیره یه پسر دوساله هم دارم که موقع نوشتن داداش و اذیت میکنه منم سه ماهه باردارم و اصلا اعصاب و حوصله ندارم زود دعواش میکنم وکتکش میزنم بخدا دیگه بریدم تصمیم گرفتم که دیگه امسال نفرستمش مدرسه و سال آینده بره کلاس اول که شاید یه نمه ذوق و شوق داشته باشه کارم ‌‌شده گریه وکتک زدن وفحش بدوبیراه 😭😭😭

تا نفس دارم، یک نفس دارم. K. 👑💘😍😘

اصلا خودتو ناراحت نکن.سعی کن در اولین فرصت یه معلم خصوصی براش بگیری حداقل دوسه ماهی رو باهاش کار کنه تا راه بیافته.

فکر اینم نکن ک بخوای یکسال از مدرسه عقب بمونه

خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا خودتو ناراحت نکن.سعی کن در اولین فرصت یه معلم خصوصی براش بگیری حداقل دوسه ماهی رو باهاش کار کنه ...

چقد دلم برا این بچه ها میسوزه،چون مادرا مشکل دارن و.... باعث میشن بچه از مدرسه زده بشه  

خدایا شکرت  

با دوستام که پسرکلاس اولی داشتن صحبت میکردم همشون گفتن اصلا به نوشتن علاقه نشون نمیدن دنبال شیطنت و بازی گوشی هستن

طبیعیه چون مجازی هست بچه ها زیاد اهمیت نمیدن ۲ماه دیگه باز بشه بهتر میشه

دختر منم کلاس اولیه بخاطر اینکه معلمشون تعریفش کنه و نمره اش بالا باشه تکالیفش انجام میده

تو هم بگو اگه خوب بنویسی نمره خوب میگیری معلم پیش همه تعریفت میکنه یا براش ستاره بزن بعد چند تا جایزه بخر

اگه جواب نداد تهدیدش کن اگه انجام نده کارتون نمیذاری نگاه کنه یا خوراکی دلخواهش نمیخرین

موقع مشق نوشتن هم وقتی باباش خونه است با پسرت برین تو اتاق در قفل کنین تکالیفش تموم کنه بعد بیاین بیرون تا بچه دومیت خرابکاری نکنه

با دوستام که پسرکلاس اولی داشتن صحبت میکردم همشون گفتن اصلا به نوشتن علاقه نشون نمیدن دنبال شیطنت و ...

بخدا همه ی این کارا رو کردم بی فایدس با دفتر و کاربرگ و تکالیف انجام نداده فرستادمش مدرسه که شاید بترسه و دیگه تکالیف شو به موقع انجام بده بازم انگار نه انگار همون تکالیف و دوباره آورده خونه که انجام بده بدون دعوای معلمش تازه بنده خدا معلمش با اینکه بدمینویسه بازم بخاطر اینکه زده نشه تو دفترش برچسب و ازاین چیزا میزنه که تشویق بشه ولی چه فایده 

خونه ی مامانم بردمش تا شاید اونجا بحرف مامانم و آبجیم گوش کنه و قشنگ و ترتمیز بنویسه اونجا هم فقط بازیگوشی میکنه و خیلی دیر مینویسه هر چی مامانم باهاش صحبت میکنه و نصیحتش میکنه بازم لج و لجبازی میکنه دیگه موندم چجوری به درس ومشقش علاقه مندش کنم‌ 😢