aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 عنوان عصاره گل محمدی 664 بازدید | 16 پست میگن برای درمان سرد مزاجی خوبه درسته؟کسی تاحالا استفاده کرده؟بنظرتون مزه داره؟اگ بریزی تو غذای ینفر ب خوردش بدی میفهمه؟خودن ک حس میکنم مزه گلاب بده👀🥴 1400/07/14 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamideh_abrari عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1483 دقیقا مزه گلاب میده. به شوهرت میخوای بدی!؟ خدایا خودت کمک کن...
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4245 قوای جنسی منظورته؟عصاره گل سرخ ن محمدی .البته من شنیدم ک خوبه استفاده نکردم عر جا رفتم عطاری نداشت پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 قوای جنسی منظورته؟ عصاره گل سرخ ن محمدی . البته من شنیدم ک خوبه استفاده نکردم عر جا رفتم عطاری ندا ... عه گل سرررخ اره خودمم شک داشتم درست گفتم یا ن😅کاش بدونم مزه داره یا نشما پیشنها نداریدقرص افرودیت مزه داره؟
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 دقیقا مزه گلاب میده. به شوهرت میخوای بدی!؟ شما استفاده کردی؟-عصاره گل سرخ هست من اشتباع گفتمبله برای شوهرم میخامی چیز ک مزه نداشته باشه بدون عوارضم باشه
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4245 عه گل سرررخ اره خودمم شک داشتم درست گفتم یا ن😅 کاش بدونم مزه داره یا ن شما پیشنها ندارید قرص افر ... نمیدونم بخدا مزشو چون پیدا نکردم . هرجا گشتم روغن گل سرخ فقط داشت . 😑 پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌
hamideh_abrari عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1483 شما استفاده کردی؟-عصاره گل سرخ هست من اشتباع گفتم بله برای شوهرم میخام ی چیز ک مزه نداشته باشه بدو ... من نه.ما مششکلی نداریم. خواهرم دادع شوهرش. بصوزت شربت درست کن بده.تاثیر داره. وقدر سرده؟ خدایا خودت کمک کن...
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4245 اسی اگه چیزی پیدا کردی ک تاثیر داشت ب منم بگو برا خودم بگیرم . اینو ک هرجا گشتم نداشت پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 من نه.ما مششکلی نداریم. خواهرم دادع شوهرش. بصوزت شربت درست کن بده.تاثیر داره. وقدر سرده؟ پس مزه نداره ک شوهرم متوجه بشه؟خیلی سرد😅🥶🥶🥶
hamideh_abrari عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1483 پس مزه نداره ک شوهرم متوجه بشه؟ خیلی سرد😅🥶🥶🥶 طعم گلاب... چرا انقدر سرد؟ خدایا خودت کمک کن...
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 اسی اگه چیزی پیدا کردی ک تاثیر داشت ب منم بگو برا خودم بگیرم . اینو ک هرجا گشتم نداشت خودت مصرف کنی؟گلم برو پیش دکتر یا عطاری اگ ادم خودش بخاد کار راحتیهاما منی ک میخام دزدکیب خورد شوهرم بدم یکم مشکله
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 طعم گلاب... چرا انقدر سرد؟ نمیدونم البته بیشتر اوقات چون خسته س اینجوریهاز خودراضی نیستماماخوشکلم و هیکلمم خوبه تازه سنمون هم پایینه و تازه ازدواج کردیمهمه جوره سعی کردم گرمش کنم راه های زیادی رفتم اما نشدمثل اماده کردن اتاق خاب و لباس مناسب اون فضا و ب خودم رسیدن و ...
hamideh_abrari عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1483 نمیدونم البته بیشتر اوقات چون خسته س اینجوریه از خودراضی نیستم اما خوشکلم و هیکلمم خوبه ت ... آخی... چرا خسته؟ خوب تحریکش میکنی؟ خدایا خودت کمک کن...
aros19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 491 آخی... چرا خسته؟ خوب تحریکش میکنی؟ راستش چون نمیخاد نمیتونم برم سمتش و تحریکش کنم کارش زیاد و سختهقبل اینکه بخام کاری کنم میگه خستم بخدا خابم میاد و ....دیگ ن روم میشه ن دلم نمیاد😂😐
hamideh_abrari عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1483 راستش چون نمیخاد نمیتونم برم سمتش و تحریکش کنم کارش زیاد و سخته قبل اینکه بخام کاری کنم می ... آخی... خب روز تعطیل چی؟ خوب استراحت کنه... سعی کن قبل خواب تحریکش کنی خدایا خودت کمک کن...