2777
2789
عنوان

مشهدی ها بیاین 😊🙋‍♀️

131 بازدید | 13 پست

به نظرتون برای زایمان طبیعی بیمارستان مادر برم یا پاستور یا امام حسین فقط بین این سه تا اگر میدونین کدوم بهتره ممنون میشم بهم بگین🙏🌹😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام. من سه تا بچه زایمان کردم سه تاش پاستور بود. رسیدگی‌ خوب میکردن. منکه راضی بودم. 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
سلام گلم شما طبیعی زایمان کردی سخت نبود 

اره دوتاش طبیعی یکیش سزارین. سزارینمم بخاطر بند ناف دور گردن بچم پیچ خورده بود. اصلاااا اذینتت نمیکنن. حتی میان بدنتو ماساژ میدن برا منکه خدایی همینجوری بود. حالا من بیمارستان‌ها دیگرو خبر ندارم ولی پاستور اصلا نمیزارن تنهایی بری دسشویی  وقتی تو اتاق زایمان هستی

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
سلام گلم شما طبیعی زایمان کردی سخت نبود 

سلام نه اصلا. طبیعی بود