2777
2789
عنوان

یه سواللللل

159 بازدید | 37 پست

شوهرم میخاد طلاق بده منو..من خیلیییی دوسش دارم الانم خونه مامان بابامم چون خودش گف برو و میگ اگ میخوای باهم زندگی کنیم باید مهریتو ببخشی…منم گفتم ی تضمین میخوام ک ولم نکنی اذیتم نکنی چیکارکنممممم دقیقااااا😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه پشتوانه زنه

میخواد خیالش راحت بشه که مهریه نداری بعد راحتتر طلاقت بده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
وا همینجوری یهویی میگ مهریه ببخش؟کی چی؟جریانش چیه حتما ی مشکلی بوده اگ نیس ی قصدی داره 

کلا باهم تفاهم نداریم ولی من خیلییییی دوسش دارم بهش گفتم میخوام زندگی کنم بات اونم گف اگ میخوای هنوز زندگی کنی بیا و مهریت ببخش زندگی کنیم قضیه اینه!

هیچی دوست من همینجوری بود شرایطش...در حین جدایی پسره دوباره رجوع کرد و پسره گفت مطمینم کن که نمیری، اونم با بخشیدن مهریه...من به دوستم گفتم‌اون پشیمونه تو باید مطمینش کنی؟ 

متاسفانه خانم ها انگار عقل ندارن و با هر پشیمونی پارتنرشون یادشون میره چه بلاهایی سرش اوردن

خلاصه دوستم مهریه رو‌بخشیدن همانا و طلاق همان

تجربه ثابت کرده این حرف ها هیچ تاثیری روی خیلی ها نمیذازه ولی به هر حال امیدوارم کمک کرده باشه‌چراغی برات روشن بشه

مهریه پشتوانه زنه میخواد خیالش راحت بشه که مهریه نداری بعد راحتتر طلاقت بده

نمیدونم والا میگ من تضمین میکنم ک بات زندگی خوبی داشته باشم تو برو کارای بخشش مهریتو بکن ک اعتمادم بهت برگرده😐😐😐

ببین فکر نکن بخاطر مهریه مجبور میشه باهات ادامه بده،اخرش یه کاری میکنه که خودت مهرتو ببخشی و ببری.

برید پیش مشاور اگه امیدی به ادامه زندگیتون هست که باهم بسازید وگرنه همون بهتر که زودتر جدا بشید ولی مهریه اتو فعلا نبخش، حتی بعد از طلاق روی گردنش میمونه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩