2777
2789
عنوان

قرص مجسترول😔😔

101749 بازدید | 168 پست

خانوما کسی از این قرص استفاده کرده؟؟تو نت زدم خیلی عوارض داره میترسم😔😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شما این قرص رو واسه چی خوردی دکتر متم واسم نوشته

سلام عزیزم بخاطر اینکه دیواره رحمم ضخیم شده و پری ها نامنظمه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
سلام عزیزم شما این قرص رو واسه چی خوردی دکتر متم واسم نوشته

برا شما چرا تجویز شده

من هایپر پلازی رحم دارم رحم منم ضخیم شده ولی من همه چیم منظم فقط بچه دار نمیشم

میدونی دکترم گفت این باعث میشه دیواره نازک بشه .راستی شما الان استفاده میکنی؟؟براتون عوارض نداشت؟؟؟

سلام عزیزم من اینو مصرف کردم پریود نشدم برا شما هم همین طور بود پریود نشدی 

سلام بله درد کمر و پا دارم ولی نشدم هنوز .ببخش عزیزم چند وقت بعد که تموم شد پری شدین؟؟؟

من الان دو روز از موعدم میگذره پریود نشدم 

اها.ببخشید میتونم بپرسم چرا براتون این قرص تجویز شد؟؟

ضخامت اندومتر دارم 

منم همینو داشتم.ب من گف اول از روز سوم پری تا سی شب بخور بعد قطع کن تا پری بیاد و دوباره از روز سوم پری بیستا بخور و دوباره برو سونو.مصرفش برای شما چطوری بود؟