2777
2789
عنوان

جاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 23 پست
نه دوست دارم اینقدر خوب باشه که واقعا صمیمی شدن باهاش مشکلی نداشته باشه  ذاتش خوب باشه

من خودم به عنوان کسی که چند تا جاری دارم.

میگم روابط صمیمانه فقط باعث حاشیه میشه.

با احترام برخورد کن.

رفت وامد زیاد نکن .در حد مقعول.

هی هر مشکلی داری بعش نگو.

کو تا برادر شوهر زن بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید روی خودم کار کنم  ولی اگه اون ادم خوبی باشه واقعا بدم نمیاد باهاش خوب و صمیمی باشم

جاری هر چقدر هم خوب باشه بازم جاریه 

جاری من رو در رو خیلی خوبه خیلی دوسم داره اما میدونم پیش همه میشینه پشت سرم بدم رو میگه زمین و زمان رو به هم میدوزه منو با خاک یکسان کنه اما تو روم اننقققددددرررر خوبه که نگو  منم کلا بی تفاوتم نسبت به رفتاراش  

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
جاری هر چقدر هم خوب باشه بازم جاریه  جاری من رو در رو خیلی خوبه خیلی دوسم داره اما میدونم پیش ...

اخه من اصلا ادمی نیستم که بخوام پشت سر کسی حرف بزنم 

حتی جلوی خانواده خودمم بد کسیو نمیگم واسه همین خیلی بی انصافیه که کسی بخواد باهام اینجوری برخورد کنه

اخه من اصلا ادمی نیستم که بخوام پشت سر کسی حرف بزنم  حتی جلوی خانواده خودمم بد کسیو نمیگم واسه ...

بخدا منم با کسی کاری ندارم من عید رفتم خونه جاریم مثلا مثلا یکی بگه  گیسو دست پختش خوبه د

آنقدر میگه بوي سوختگی از خونه گیسو اومد انقدر میگه همش از بیرون غذا میگیرن رفتم دیدم ررنجش شفته شده رفتم دیدم برنج کشید تو دیز صدای برنج خشک داد از این حرفا  تا طرف بگه غلط کردم حرف زدم و همه رفتارشون با من فرق میکنه واقعا از چشم همه انداخته منو قشنگ متوجه میشم  اما چیکار میشه کرد 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏