2777
2789
میگم تیچرت رو نمیشه عوض کنی؟

فکر نکنم قبول کنند میگن ترم شروع بشه و کلاس بندی امکانش نیست خیلی ناراحتم کلا ۳ جلسه از کلاسم گذاشته خیلی مونده این ترم تموم بشه اصلا جو کلاس هم خیلی مریضه

خدایاشکرت

جمله اول تون اگه سوالی باشه که باید بگم نه  وقتی میبینید نمیتونید درست یاد بگیرید خب یک جای کا ...

نه میگم ما جزوه نداریم فقط با کتاب جلو میریم ترمهای پیش تیچرام خوب بودند این ترم راضی نیستم بدیش اینه که از قبل تیچر مشخص نمیشه بعد از کلاس بندی روزی که میریم کلاس مشخص میشه که بده البته ما از تدریس همه مدرسها آگاه نیستیم ولی نمیدونم چکارکنم سختمه با این اوضاع

خدایاشکرت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه میگم ما جزوه نداریم فقط با کتاب جلو میریم ترمهای پیش تیچرام خوب بودند این ترم راضی نیستم بدیش این ...

عجب موسسه ای دارید شما !!! 🙄🙄🤨

نمی‌دونم دیگه چی بگم 😳😳

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
کجا هستید  موسسه معروفی هم هستم

عزیز موسسه ای که من میرفتم نه معروف بود نه خیلی خوب ولی از هیچی هم بهتر بود 

نه کتابی و.... مثل دبیر های مدرسه تدریس داشتن ولی کیفیتش بهتر بود 

یک بار مثل شما خواستم کلاسم رو عوض کنم به خاطر ساعت کلاسش نه به خاطر دبیر 

اولش قبول کردن اما همکلاسی ام فهمیده بود چند نفری هم میخواستن عوض بشن 

گفتن باید برگردم سر همون کلاس قبلی 

به کسی نگوووو😬

قدر کلاس های که میری رو بدون 😑

به خدا خیلی ها آرزوش رو دارن 😐

به امید روزی که تاپیک قبول شدنت رو بزنی 

موفق باشی

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
عزیز موسسه ای که من میرفتم نه معروف بود نه خیلی خوب ولی از هیچی هم بهتر بود  نه کتابی و.... مث ...

خیلی دوس دارم کلاسام رو ولی وقتی یاد نمیگیرم با این استاد باید یچیزی یاد بگیرم بتونم تو امتحان قبول بشم خیلی برام مهمه کلاسام 

خدایاشکرت

خیلی دوس دارم کلاسام رو ولی وقتی یاد نمیگیرم با این استاد باید یچیزی یاد بگیرم بتونم تو امتحان قبول ...

خب پس برو سراغ یک دبیر دیگه 

اگه میبینی واقعا مشکل از دبیره راندمانش صفر (نه پایین )هست 

بهتر از وقت تلف کردن هست اگر چه هزینه ها سر سام آور شدن

دنبال دبیر دیگه ای باش 

البته آزمون و خطا موقعی کاربرد موثر داره که اول راه باشی نه آخرش که هر قدمش مهم هست 

موفق باشی شب خوش 👋

ممنون از راهنماییتون 

خواهش میکنم ❤️🌹🌹