2777
2789
عنوان

قد و وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 58 پست
 بچه های پرستاری میگفتن . خیلی هم با غرور میگفتن 

بابا ماما یا فیزیوتراپ میتونه کلینیک بزنه

پرستار دقیقا چ تخصصی داره؟؟؟؟ مثلا کلینیکه چی؟؟؟ 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان من فکر کردم منظورتون اینه رشته دارو شناسی وجود نداره سو تفاهم شد ببخشید

اشکالی نداره😊🥰💜

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

کلینیک تزریقات. یا کلینیک پرستار خانگی . 

🙄🙄🙄

ب پلیس علاقه نداری؟😄

وات؟ پلیس؟ چ ربطی داشت🤔🤔

شغلشو میگم . شغل پلیس پلیس بشی

آره فقط همینم مونده در راه  جمهوری اسلامی خدمت کنم😒😂پلیسی علاقه داشتم میرفتم ی رشته ی دیگه نه تجربی اونم تیزهوشان ک سرویس شم 

عزیزم اگر دوست داری تپل تر بشی  بهم بگو ی راه حل خوب بهت بگم

میشه لطفا بگویید ؟ 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
میشه لطفا بگویید ؟ 

شیر خشک بزرگسالان بخر مارکش لاکتومیل

هر روز خرما بخور حداقل ۵ تا دونه با نون بخوری ک خیلی بهتره

عکس غذاهای هوس انگیز از نت سرچ کن ببین اینجوری خیلی برای غذا خوردن مشتاق میشی 

خرما و شیر خشک رو امتحان کردم و از وزن ۳۹ رسیدم ۴۴ تو یکماه شایدم کمتر

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
شیر خشک بزرگسالان بخر مارکش لاکتومیل هر روز خرما بخور حداقل ۵ تا دونه با نون بخوری ک خیلی بهتره عک ...

خیلی ممنون لطف کردید 🌺🌺🌺

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)