2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😭

153 بازدید | 8 پست

وقتی دو سالم بود مامان بابام از هم طلاق میگیرن من تا دوسال پیش اصلا بابامو ندیده بودم حتی نمیدونستم چه شکلیه به طور اتفاقی تو پارک با مامانم بودم مارو میشناسه و میبینمش...من خواهر و برادر ندارم😔مامانمم خیلی تو بچگیم اذیتم کرد کلی کتکم میزد سر درس و هر چیزی کلی دعوا و بحث...برا همینم الان وسواسی و خیلی افسردم...بابامم بعضی وقتا میبینم دلم محبت میخواد تکیه گاه میخواد میخوام باهاش راحت حرف بزنم ولی نمیشه😔تا منو میبینه فقط به تیپم گیر میده و نصیحت میکنه اگه باهاش رسمی حرف نزنم از دستم عصبانی میشه کلا عین اهنربا...نمیدونم دلم گرفته خیلی تنهام😭😭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هیچ دوستی ندارم تو مدرسه همه مسخرم میکنن😭😭

غلط میکردن . ناراحت نباش تا اخر همینطوری نمیمونه ی روزی عوض میشه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

@magicsubliminal

بیا برو با دنیای ساب آشنا شو ساب جذب کراش جذب عشق بگوش ی کی بیاد ت زندگیت موفق باشی

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
ممنون💚

خواهش مطمعنم پر نتیجه ای فقط باور قلبی داشته باش❤️