سلام من وقتی چادر سر می کنم گیره روسریمو خیلی سفت می کنم که بعضی موقع ها احساس می کنم تو گلوم یه چیزی هست و الان که روسری و هیچی نبستم هم اون جوری شدم
می ترسم چون خیلی سفت می بستم به گلوم یه چیزی بشه
من نگرانیم بی خود هست یا برم دکتر ؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
سلام ،میشه یکم واضح تر توضیح بدین ? منظورتون اینه جای گیره روی گلوتون زخم شده یا اینکه توی گلوتون چیزی حس میکنین ? برای بستن روسری از به مدل گیره ی دیگه استفاده کنین یا هد شال بخرین تا دیگه سختتون نباشه ، اما اگه توی گلوتون چیزی حس میکنین شاید مشکل معده دارین و ریفلاکس معده باعثش شده که یا اینکه ممکنه حساسیت باشه
سلام ،میشه یکم واضح تر توضیح بدین ? منظورتون اینه جای گیره روی گلوتون زخم شده یا اینکه توی گلوتون چی ...
اره مشکل معده دارم
یعنی به خاطر معدمه و نگران نباشم ؟
سلام ،میشه یکم واضح تر توضیح بدین ? منظورتون اینه جای گیره روی گلوتون زخم شده یا اینکه توی گلوتون چی ...
جای گیره یکم روی گلوم افتاده اما زخم نیست
حس می کنم یه چیزی توی گلومه
اره مشکل معده دارم یعنی به خاطر نعمت و نگران نباشم ؟
عسل طبیعی بخورین ، مخصوصا صبحا ناشتا ، کمی برای رفع مشکل معدتون کمک میکنه ، اگه خیلی استرس دارین برین پیش دکتر متخصص تا خیالتون جمع بشه ، ان شا الله که چیزی نیست
اعصابتون آروم کنین یکم گلاب بپاشین رو صورتتون ، بوش استرس از بین میبره شاید فشار عصبی داشتین باعث شد ...
اره خیلی حرص می خورم