گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 عنوان بیقراری🚶♀️ 74 بازدید | 13 پست شماهم دلتون گرفته هی دنبال بهونه اید واسه ناراحت کردن خودتون چرا اینجوری شدم من خیلی حالم بدِ انگار همون آدمِ شاد و سرحال قبلی نیستم 😔 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 1400/07/13 | 21:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 من بهونه ندارم واقعا ناراحتم دوست ندارم دیگ زنده باشم خیلی خستم.. امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 همین امشب مادرم اینا مهمونمون بودن ولی یهو نمیدونم مودَم چرا عوض میشه شاید از فصل پاییزِ به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 من بهونه ندارم واقعا ناراحتم دوست ندارم دیگ زنده باشم خیلی خستم.. چرا آخه من قبلن قشنگیای زندگیرو خیلی زیاد میدیدم و بهشون توجه میکردم تو این دو هفته واقعا نمیدونم چرا اینجوریم😔 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 خودت فگر میکنی چرا اینجوری؟ خودمم نمیدونم شاید از پاییزِ به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 من ک از همه بریدم به روم نمیارم منم دیگه از هیچکس هیچ انتظاری ندارم خستم کردن آدما حس میکنم دیگه نمیتونم خودم باشم 😔 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
aamigh عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 4390 بیقرار تو ام بمانی اگر....کنار توام نشانی از این دل شکسته و خسته بگیر....
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 چرا آخه من قبلن قشنگیای زندگیرو خیلی زیاد میدیدم و بهشون توجه میکردم تو این دو هفته واقعا نمید ... منم چند ماه آرامش ندارم هیچ کی منو نمیخواد زندگیم خیلی بهم ریخته ک خودمم هنگ کردم هعی🥲 امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود
panejonnnn عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2196 منم دیگه از هیچکس هیچ انتظاری ندارم خستم کردن آدما حس میکنم دیگه نمیتونم خودم باشم 😔 درس میشع یع مرحله از زندگیه
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 منم چند ماه آرامش ندارم هیچ کی منو نمیخواد زندگیم خیلی بهم ریخته ک خودمم هنگ کردم هعی🥲 وای خدا نمیدونم چرا بعضی از آدما ذره بین میذارن رو کارای ما ولی رو کارای خودشون هیچ زومی ندارن هر چیم میگی حرف درمیارن منم کاری ندارم با خیلیا🙂 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8597 ای بابا...همش تقصیر پاییزه🙂 ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پیراشکی_سوخته_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5471 وای خدا نمیدونم چرا بعضی از آدما ذره بین میذارن رو کارای ما ولی رو کارای خودشون هیچ زومی ندارن ... اوم منک با فامیل کاری ندارم برام مهم نیستن منظورم این هیچ کی منو نمیخواد خانواده خودمه ... امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود