2777
2789
عنوان

شده حاجت بگیرین؟

179 بازدید | 20 پست

چی بوده و چ کاری کردین ک براورده شده؟؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

اطاعت از خدا نماز ، روزه تا جایی که توان داشتم ودوری از رفتارهای ناشایت 

منظورم غیبت و...

بعد از نماز واجب صلوات فرستادم دعا کردم خدا هم داد

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از امام رضا خیلی زیاد حاجت گرفتم🥺 البته اعتقاد دارم که هر چیزی رو از ته قلبت از خدا بخوای محال ...

از ته قلبم میخوام ارزو هامو ، خیلی به همه ائمه توسل کردم و نمیشه چله گرفتم و نمیشه نذر کردم و نمیشه 

ختم نادعلی هم خیلی جواب میده دوستان، خودم خیلی زیاد معجزه دیدم ازش

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
اخه پس کی زمانش میرسه کاش خدا کاری میکرد 

مطمئن باش خدابه موقعش حاجتتو میده رفتم تاپیکت میدونم منتظر بچه ای خواهرم ۲سال منتظر بود دکتر گفت ۹۹درصد باردارنمیشی ونازایب داریدیگه بیخیالش شده بود یه روز صبح زود زنگ زد وگریه کرد بی بی چکش مثبت بود الان پسرش ۱۱ماهشه خدامیده ولی به وقتش چله یس بردار مطمئن باشه که خداجوابتومیده شک نکن

مطمئن باش خدابه موقعش حاجتتو میده رفتم تاپیکت میدونم منتظر بچه ای خواهرم ۲سال منتظر بود دکتر گفت ۹۹د ...

چله سوره یس قبلا گرفتم ، خیلی چله ها گرفتم ... الان چله سوره حشر شروع کردم ... دلم نمیخواد سنم بره بالا ، همکلاسی هام همشون بچه دارن ... بابام پیره ارزوشه بچه منو ببینه ، من بچه اول خانواده م ک ازدواج کردم ... یه داداش دارم ک سنش کمه مجرده ... بهم میگه میترسم بمیرم و بچه تو نبینم .... نابودم اخه