blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 عنوان هدیه تولد 😀 115 بازدید | 12 پست سلام شبتون بخیر نه خودم نگرفتم 😀اومدم بپرسم شما ناراحت میشین دوست صمیمیتون از سر چیزی که خودش داره براتون کادو تولد بگیره ؟!🤔 یه گردنبند هست 🤔 اگه بنظرتون ناراحت میشه یه چیز دیگه بگیرم😥 من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻 1400/07/13 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 قرار نیس بفهمه ک 😁 یه موقع گردنم ببینه چی؟!😥 من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 کیست مرااا همفکرییی دهددددد:( من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
snakebloodie عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 587 یه موقع گردنم ببینه چی؟!😥 مگ نمیخای گردنبندتو بهش هدیه بدی؟خو جلوش ننداز دگ اگ بودجت میرسه ک برو براش نو بگیر اگ ن ک همینو قشنگ شکیل کادوپیچ کن بهش بده اگه سالم و نویی میزنه البته
گل_میخرم_واست عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 3347 نه اتفاقا خوشحال میشم ست میکتیم😅😍 تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 مگ نمیخای گردنبندتو بهش هدیه بدی؟خو جلوش ننداز دگ اگ بودجت میرسه ک برو براش نو بگیر اگ ن ک همینو قشن ... نه نهههه اشتباه فهمیدین من خودم دارم میخوام براش یکی از سر همون بخرم فقط میترسم شاید خوشش نیاد که از سرش منم دارم من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 نه اتفاقا خوشحال میشم ست میکتیم😅😍 امیدوارممم😥 اخه طرح خیلی خاصیه خودم خیلی دوسش دارم دوست دارم اونم داشته باشه برا همین ولی خب دودلم هستم 😥که نکنه بدش بیاد اینا من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
snakebloodie عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 587 نه نهههه اشتباه فهمیدین من خودم دارم میخوام براش یکی از سر همون بخرم فقط ... اهااااگ رفیق فابته ک ست میشه خیلیم خفنه عزیزم
گل_میخرم_واست عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 3347 امیدوارممم😥 اخه طرح خیلی خاصیه خودم خیلی دوسش دارم دوست دارم اونم داشته باشه برا همین& ... اتفاقا من برا دوستام چیزی میگیرم گاهی برا خودمم میگیرم که ست باشیم اوناهم خوشحال میشن.بهش بگو ک میخواستم ست کنیم تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 اهااا اگ رفیق فابته ک ست میشه خیلیم خفنه عزیزم خب پس خداروشکر 🥲 امیدوارم همینطوری باشه مرسی همفکری کردین 💖💖 من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
blue_graph مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 اتفاقا من برا دوستام چیزی میگیرم گاهی برا خودمم میگیرم که ست باشیم اوناهم خوشحال میشن.بهش بگو ک میخو ... حتمننن😍 مرسی از همفکریییتون💖 من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
ساراخانووووووووووم عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1141 اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:09127906020