2777
2789
عنوان

فکر میکنم خسیسم.

143 بازدید | 10 پست

خیلی اقتصادی هستم اهل ولخرجی نیستم وقتی بخوام خرج کنم واقعا باید دلم باشه وگرنه عذاب می کشم. نمیدونم من خسیسم یا نه.وضع اقتصادیم معمولی هست ولی اطرافیان رو میبینم راحت خرج میکنن میگم ای کاش منم میتونستم اینجور باشم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

وسواس داری شاید

حتی چیزای واجبم سختته؟

خساست سمه بابا بریز بپاش😁هممون میمیریم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=210589271]من نیستم ولی پولشو ندارم😂😐[/QUOمیشه داشتم مثل زنهای دیگه باشم .وقتی با شوهرشو میدم بیرون میگن اینو میخام اونو میخام .ولی من میرم بازار دست خالی برمیگردم.میخام خرید کنم میگم نه مثلا میخام کابینت بگیرم یا .....هر ماه همین وضعمه

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

نمیدونم واقعا هم همینه آدم از زندگی لذت نمیبره.مادرم گردو وبادوم برام میاره، ولی خودم نمی‌خرم.همش فکر آینده هستم ولی خاله هام دختر خاله هام فکر حال هستن .واقعا دست خودم نیست.

همه از ادمای خسیس متنفرن حتی بچه هاشون 

تنها اسیب به بچشون میرسه

وگرنه اطرافیان فقط به خساست طرف میخندن یا بدشون میاد

ولی بچه..

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜