magnumghol مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 عنوان در چه حالید ؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 65 پست بچه ها تعطیلی در چه حالید ؟؟؟؟من خودم دیشب خونه دوستم بودم امروز بعد از نهار برگشتم خونه....یذره خابیدم الانم گشنمه منتظر غذا....کلا قبول دارید تعطیلات کسل کنندس ؟؟؟؟؟کار خییییییییییییلی خوبه.....کیا قبول دارن ؟؟؟؟؟ من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد 1400/07/13 | 19:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 روز در میون میرم میخامم ادامه بدمکلا موفق باشی آجی😉❤🌹 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
chakavaaak عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 12132 الان خوابیده؟ بیدارش میکنی یا نه کلا میذاریش بخوابه اخه دیگه اخرشب خواب بره زود نمیخوابه اگه یوقتایی ظهرا نخوابه 7غروب بخوابه فردا صبحش ببدار میشه. صداش میکنم واسه شام هم بیدار نمیشه دوسالشه قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11120 اگه یوقتایی ظهرا نخوابه 7غروب بخوابه فردا صبحش ببدار میشه. صداش میکنم واسه شام هم بیدار نمیشه ... عزیزم 😍😍خداحفظش کنه برات
chakavaaak عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 12132 عزیزم 😍😍خداحفظش کنه برات سلامت باشی عزیزم مرسی. بنظرت قندش اینا تو خواب نمیفته؟ خطری براش نداره؟ قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11120 سلامت باشی عزیزم مرسی. بنظرت قندش اینا تو خواب نمیفته؟ خطری براش نداره؟ فدات گلم.نه عزیزم خیالت راحت باشه.گرسنه که بشه خودش بیدار میشه