2777
2789
عنوان

کاربر نیوال

198 بازدید | 19 پست

تو تاپیکتون پست گذاشتم زمانش گذشته پاک نمیشه حالا مگر توهینی بوده چند بار گفتید پاک کنم نمیشه اگر مهمه بدید نی نی یار تاپیک رو پاک کنه دوباره بگذارید .... 

@نیوال  ‍ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیم سر همون دقیقه برگردید میتونید پاک کنید تا سه دقیقه بعدش در هر ساعتی که باشه

توهین نبوده میخواستم بدون پست باشه همون موقع هم گفتم پاک کنید چون تا خواستم قفل کنم یه لحظه نتم پرید و پست گذاشتن

و به همه گفتم دو بار کسی هم چیزی نگفت منم دیگه نگفتم

روزگار غریبی است نازنین🥺                                          (از دهه ی شصتم)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کی پست گذاشتی  راس همون دقیقا برو و پاکش کن مثلا اگر ساعت ۱و ۲۵ دقیقه پست گذاشتی، ۱و ۲۵ دقیقه ...

من اشتباه کردم پست گذاشتم سه ساعت گذشته ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیم سر همون دقیقه برگردید میتونید پاک کنید تا سه دقیقه بعدش در هر ساعتی که باشه توهین نبوده میخواس ...

خوب حالا پست داخل تاپیک باشه نباشه چه فرقی داره من نی نی یار رو تگ کردم پاک کنه پست ها رو 

الانم میشه  حتی ماه ها بعدش هم میشه

متوجه شدم ...

خوب حالا پست داخل تاپیک باشه نباشه چه فرقی داره من نی نی یار رو تگ کردم پاک کنه پست ها رو  

قرار نیست که همه هم نظر باشن من نمیخواستم و نمیخوام پستی باشه در تاپیک اگه همون لحظه به همه و تک تکتون نمیگفتم مشکل از من بود

اصلا هم نیازی به زدن تاپیک برای من توسط شما نبود

روزگار غریبی است نازنین🥺                                          (از دهه ی شصتم)

@نی_نی_یار_5    

نی نی یار جان یکی از دلایلی که ازتون خواستم اون پستها رو پاک کنید در تاپیکم رو با خوندن این تاپیک متوجه میشین.

قرار نیست که همه هم نظر باشن من نمیخواستم و نمیخوام پستی باشه در تاپیک اگه همون لحظه به همه و تک تکت ...

چون صد بار پیام دادین پست رو پاک کن حالا هم من دوست ندارم پاک کنم و تمام چون منم نیازی نمیبینم

دوست داشتم تو تاپیک نظربدم مهدکودک نی نی سایته 

@نی_نی_یار_3‍ 

@نی_نی_یار_5      

نی نی یار به شکایت این خانم و مشکلشون رسیدگی کنید 

@نی_نی_یار_5     نی نی یار جان یکی از دلایلی که ازتون خواستم اون پستها رو پاک کنید در تا ...

کار خوبی میکنید نی نی یار جواب این بچه بازی تون رو بده 

چون صد بار پیام دادین پست رو پاک کن حالا هم من دوست ندارم پاک کنم و تمام چون منم نیازی نمیبینم &nbs ...

به هر شخص 2 بار پیام دادم یک بار همون موقع و یک بار ساعت بعدش

@نی_نی_یار_5    

خودتون بخونید و قضاوت کنید.

به هر شخص 2 بار پیام دادم یک بار همون موقع و یک بار ساعت بعدش @نی_نی_یار_5     خودتون ...

کارتون بچه بازی هست من دوست ندارم پاک کنم و تمام حالا نی نی یار رو صدا بزن هزار بار یعنی چی تاپیک می‌زنید کسی پست نذاره بعد هی تگ میکنید پست رو پاک کن 

اینجا تاپیک نزن کسی هم حرف بدی نزده 

به هر شخص 2 بار پیام دادم یک بار همون موقع و یک بار ساعت بعدش @نی_نی_یار_5     خودتون ...

درضمن من تاپیک زدم چون تاپیکتون قفل شما هم دوبار منو تگ کردین بسه دیگه