2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

119 بازدید | 7 پست

خیلی دلم گرفته  تورو خدا اگه شرایط بزرگ کردن بچه ندارید چندتا ردیف نکنین که بعدا هم بخواین به اجبار شوهرشون بدین من خودم یه آدمم وقتی  حاج آقا داشت صیغه میخواند بینمون حتی قبل شماره شوهرمونداشتم اصلا هیچی ازش نمی‌دونستم ولی بازم نمیخواستمش و جای بد ترش اینه که شوهرمو فقط می‌خواسته یه زن بگیره فرقی براش نمی‌کرده من یا یکی دیگه چون خودش کس دیگه ای رو می‌خواسته که دختر همسایه شون بوده نامزدم می‌کنه بعد مدتی دختره به دلایلی به هم نمسازن  نامزدی بهم میزنم منظورم عقد هست  شوهرش منم همچنان اون تو داشت البته واضح نگفته ولی خودم اینجور حس میکنم 

خدا به دلت ارامش بده

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم

سعی کن خودت محیط خونه رو شاد کنی

آهنگ‌های شاد گوش بده

برنامه ریزی کنید با همسرت

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برای خودم ناراحتم تواین زندگی حتی  اجازه انتخاب همسر من نداشتم حالا هم شوهرم اجازه تا دم در رفتن بهم نامیده نه می‌ذاره گواهی نامه بگیرم نه برم کلاسی سرگرم بشم احساس افسردگی دارم

عزیزم سعی کن خودت محیط خونه رو شاد کنی آهنگ‌های شاد گوش بده برنامه ریزی کنید با همسرت

من خودم خیلی شاد بودم اما شوهرم خیلی عصبی حتی گاهی اوقات بچه یک ساله مونم میزنه اصلا اجازه نمیده حتی تو ماشین با یه آهنگ بخونم

من خودم خیلی شاد بودم اما شوهرم خیلی عصبی حتی گاهی اوقات بچه یک ساله مونم میزنه اصلا اجازه نمیده حتی ...

توی خونه بخون عزیزم

برقص

ورزش کن

واسه بچه ت بیشتر وقت بذار

به خودت بیشتر برس

کم کم اونم اوکی میشه

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️