2777
2789

من فقط با مداد چشم یکم خوب میکشم

با خط چشم نمیتونمممممم

هزار مدل خط چشم خریدم هر مدلی ک بگی من خریدم امتحان کردم

الانم یدونه از این مدادیا خریدم خیلی خوبه نسبت ب بقیه کار باهاش راحت تره ولی باز چشم چپم رو نتونستم😐

چیکار کنم بگید ترفنداتونو

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نوار چسب رو چند بار بچسبون پشت دستت بون بعد کنار چشم کع میخوای خط بکشی بچسبون اون یکی چشمتم با همون زاویه بچسبون و خط چشمو از کنارش بکش بعد آخر سر بکن  قشنگ قرینه در میاد

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
بایدتوذاتت باشه توخونت باشه آرایش کردن میفهمی ک چیمیگم🤣🤣

اهل ارایش نیستم خوشمم نمیاد از ارایش کردن ولی خب دلم میخاد خط چشم کشیدن رو یاد بگیرم یه جا بکارم میاد دیگه😐😐😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

من تا دوماه پیش مشکل تورو داشتم 

اما الان کاملا یاد گرفتم

یه هفته ای کلا روزی سه بار تمرین میکردم

من با قلم سه صفر و اکوا خط چشم گربه ای میکشم

خیلی ناز میشه😍😍😍

خودمم باورم نمیشد بتونم یاد بگیرم😂😂

اهل ارایش نیستم خوشمم نمیاد از ارایش کردن ولی خب دلم میخاد خط چشم کشیدن رو یاد بگیرم یه جا بکارم میا ...

تاتمیرین نکنی هروزنمیتونی ماژیکی نگیرکه دستت عادت میکنه بهش ازهمین پاریسابگیرچنلن دستت میاد

دخترنازم منتظرتم مامانی