2821
2789
عنوان

خیلی نارحتم

197 بازدید | 18 پست

بچه ها موهای جلو ی سرم همش سفیده شده 24 سالمه نمیدونم چیکار کنم ک دیده میشه ک پیش هر چی بشینم بهم میگه سنی نداری ولی پیر شوی همه ی موهات سفیده ک حسرت میخورم اونایی ک فرسگق سر میزنن سا موهاشون و بالا میزنن من هر جور بزنم دیده میشه 

راه حلی ندارید برم دکتر فایده داره یا ن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از مزاجت هم ممکنه باشه یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش یادمه تو کلاسمون پسره گفت موهاش سفید شده استادمون راهنماییش کرد ولی یادم نیست چی گفت بهش 

دوستای گلم کاربر خاموش بودم از سال 97 تازه وارد نیستم 🌹❤

در جواب بگید موی سفید نشونه ی پیری نیست، ارثیه👌

اگر براتون آزار دهندست رنگ‌کنید

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

اینکه بخوای رنگش برگرده نه کاری نمیشه کرد این تبلیغات ماهواره هم گولشو نخور 

فقط یا کنار بیا یا رنگ کن 

منم سی سالمه کلی مو سفید دارم فعلا کنار اومدم اگه بیشتر شد می‌خوام هایلایت کنم به چشم میاد سفیدیا

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

آسیب به موهات نمیزنه سفیدی ها رو میپوشونه یا رنگ موهای بدون آمونیاک بگیر بزن سفیدی مو اصلا ایراد ...

آخه کسایی و میشناسم ک اختلاف سنی زیادی باهام دارن ولی حتی ی دونه موی سفید ندارن