2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آجیل دوس دارم😁 جدا از شوخی من بازم میگم نکن ولی بازم خودت میدونی

نه بابا اشتباه تایپی بود،منظورم آجی بود

چی بگم والا

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...
مشکل تربیت نداره فقط تنهایی رو دوس داره دوس نداره اتاقش که تا حالا برا خودش بود با یکی نصف کن دوس ند ...

اینم یکی از بدیهای تک فرزندیه دیگه که همه چیز رو برای خودش میخواد. بزرگ که شد با این روحیه دچار مشکلات زیادی میشه

اقتصادی اجتماعی  فرهنگی سیاسی از این لحاظ ها ببین کدوم خوبه که میخوای دلت رو خوش کنی شما که ...

تو هر جامعه ای مشکلی هست اگر همه بخوان اینطور فکر کنن که فردا هیچی ازمون نمی مونه😀

دوست عزیز حتی روانشناسا هم تو عقایدشون اختلاف دارن خوشحال شدم که تبادل نظر داشتیم اما ما قصدمان این ...

خیلی از صحبتهاتون خوشم اومد.راستش دخترم وقتی برا اولین بار برادرش رو دید احساس کردم یک سال بزرگتر شد.پسرم هم که الآن بزرگتر شده،واقعا دارم میبینم اگر خواهرش نبود و تنها بود خودخواهیهایی داشت که با وجود خواهرش رفتارهایش متعادل تره.

اینم کاملا درسته که بچه تربیت میخواد.خیلیها رو میدیدم که نگران بودن با اومدن بچه دوم،بچه اول حسادت کنه.منم رفتم سراغ کانال خانواده ی چند فرزندی در ایتا و از مطالب کاربردیشون استفاده کردم.خداروشکر تا حالا مشکل خاصی در زمینه ی حسادت توی خونه نداشتیم.انشاءالله بعدا هم نباشه یا اگر پیش بیاد بتونیم با استفاده از راهکارهای درست مدیریت کنیم