2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 43 پست
ب نظر من الان بهترین واقعیته من خودمم پسرم 4 سالش ک شد باردار شدم فعلا کوچولوم دنیا نیومده

ایشالا سال و سلامت دنیا بیاد

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه لحاظ؟

اقتصادی

اجتماعی 

فرهنگی

سیاسی

از این لحاظ ها ببین کدوم خوبه که میخوای دلت رو خوش کنی شما که ماشالا خودت وکیلی نباید من از اوضاع جامعه بگم که

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
اگه میتونی براشون پرستار بگیری عالیه من خودمم پسر 4 ساله دارم و الان باردارم  درسته بچه دار ش ...

آره پرستار می تونم

تجربه خودمه از لحاظ مالی اگر اوکی باشی حتما بیار و بهترین موقع هست.  تو این اوضاع کرونا که رف ...

آره از لحاظ مالی هیچ مشکلی نیست 😀

آره من چون خودمم تک فرزند بودم همیشه حوصلم سر می رفت

اقتصادی اجتماعی  فرهنگی سیاسی از این لحاظ ها ببین کدوم خوبه که میخوای دلت رو خوش کنی شما که ...

خب از لحاظ اقتصادی مشکلی ندارم

فرهنگی سیاسی هم درسته ولی خب اون قدر ها هم سخت نیست 

آره از لحاظ مالی هیچ مشکلی نیست 😀 آره من چون خودمم تک فرزند بودم همیشه حوصلم سر می رفت

خب پس همین امشب برو تو کارش  

شوخی کردم حتما یکی دو ماه قبل تحت نظر باش بعد اقدام کن.موفق باشی  

خب پس همین امشب برو تو کارش     شوخی کردم حتما یکی دو ماه قبل تحت نظر باش بعد اقدام کن.مو ...

آره بابا به این زودی نمی تونم اقدام کنم هنوز در مرحله تصمیم گیری هستم 

خب از لحاظ اقتصادی مشکلی ندارم فرهنگی سیاسی هم درسته ولی خب اون قدر ها هم سخت نیست 

یه سوال 

بچه اولت خواهر یا برادر میخواد اصن 

اونم مهمه ها فقط شما و همسرتون نیستین

یه سوال  بچه اولت خواهر یا برادر میخواد اصن  اونم مهمه ها فقط شما و همسرتون نیستین

تو رو خدا دیگه این مورد رو مد نکنید همینجوری این دهه نودیا درسته قورتمون میدن وای به روزی که تو این موارد ازشون مشورت بخوایم آماده میکنیم اما اجازه نههههه

تو رو خدا دیگه این مورد رو مد نکنید همینجوری این دهه نودیا درسته قورتمون میدن وای به روزی که تو این ...

عزیز دلم مد نیس واقعیته 

وقتی به دنیا اومد نه باهاش بازی کرد نه دلش میخواس پیشش باشه هر وقت حرف زد بزنه تخریبش کنه 

این خودش میشه یه مشکل بزرررررررررگ که فکرشو نمیکنی

عزیز دلم مد نیس واقعیته   وقتی به دنیا اومد نه باهاش بازی کرد نه دلش میخواس پیشش باشه هر ...

درسته ولی خب فکر نمیکنی بچه ای که اینطوری رفتار میکنه ی مشکلی تو تربیتش هست؟!

اکثر بچه ها خواهر و برادر دوست دارن 

درسته ولی خب فکر نمیکنی بچه ای که اینطوری رفتار میکنه ی مشکلی تو تربیتش هست؟! اکثر بچه ها خواهر و ب ...

مشکل تربیت نداره فقط تنهایی رو دوس داره دوس نداره اتاقش که تا حالا برا خودش بود با یکی نصف کن دوس نداره هر چی که هس یه شریک هم باشه 

خودتون دارین میگین اکثر بچه ها نه همه پس هستن کسایی که دوس ندارن

یه سوال  بچه اولت خواهر یا برادر میخواد اصن  اونم مهمه ها فقط شما و همسرتون نیستین

آره همیشه می گه ،خیلی هم آجیل دوست داره

مشکل تربیت نداره فقط تنهایی رو دوس داره دوس نداره اتاقش که تا حالا برا خودش بود با یکی نصف کن دوس ند ...

دوست عزیز حتی روانشناسا هم تو عقایدشون اختلاف دارن خوشحال شدم که تبادل نظر داشتیم

اما ما قصدمان اینه که بچه رو برای زندگی اجتماعی تربیت کنیم بچه ای که به این صورت بزرگ میشه در آینده و در جامعه خود کامه میشه همه چیز رو فقط برای خودش میخواد  معنی همدردی و کمک و از خود گذشتگی رو درک نمیکنه اتفاقا این کودک باید بچه دومی کنارش باشه تا تعامل کنه و رشد شخصیتی پیدا کنه