2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم گفته باید سقط.کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 108 پست
الکی بگو آره سقط کردم ولی نکن اگه دیدی شکمت بزرگ شد بگو نفغه اگه دیدی خیلی بزرگ شد یا ماه های آخر ...

وا مونده ک شوهرشو شکاک کنه این چ راهنماییه اخه انگار شوهرش بچه س فرق شکم زن باردار و شکم نفخ دار و نفهمه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا همسرت نمیخواد چون به لکه بینی افتادی احتمال زیاد پسره چون جنین پسر ضعیفه ولی دخترا م ...

ربطی نداره منم دختر داشتم هی ب خونریزی میفتادم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
وا مونده ک شوهرشو شکاک کنه این چ راهنماییه اخه انگار شوهرش بچه س فرق شکم زن باردار و شکم نفخ دار و ن ...

به گناهش می‌ارزه؟؟که بخاطر بهانه ی الکی شوهرش گناه به این بزرگی کنه و بچه شو بکشه؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

تو قراره ۹ماه تحملش کنی بعد شوهرت داره بامبول درمیاره؟!عجیبه

ولی گناه داره اون بچه جون داره اینکار قتله قتل.گناهشم نابخشودنیه 

نگهش داراگ دوستش داری شوهرت حق نداره جات تصمیم گیری کنه

گولش زدی برا بارداری؟؟؟؟؟؟؟ 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

اسی کارت واقعا زشته تاپیک زدی انلاینی و جواب هیچکیو نمیدی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
به گناهش می‌ارزه؟؟که بخاطر بهانه ی الکی شوهرش گناه به این بزرگی کنه و بچه شو بکشه؟

معلومه ک نه باید ی فکری بکنه ک شوهرشم قانع بشه 

گولش زدی برا بارداری؟؟؟؟؟؟؟ 

احتمالا گولش زده وگرنه اگه شوهره راضی بود هرگز نمیگفت سقط کن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تو قراره ۹ماه تحملش کنی بعد شوهرت داره بامبول درمیاره؟!عجیبه ولی گناه داره اون بچه جون داره اینکار ...

خیلیا بعد سقط بچه چ اتفاق بدی میفته تو زندگیش خیلی گناهه

خودم ده تا چله و نذر برداشتم که حامله بشم چون خواب دیدم حضرت زینب به من گفتند اسم دخترت رو زینب بزار وقتی بچه بودم این خواب دیدم از اون موقع تا الان فقط به فکر دختر دار بودنم حالا با همه راز و نیاز حامله شدم شوهرم میگه من حوصله بچه ندارم

احتمالا گولش زده وگرنه اگه شوهره راضی بود هرگز نمیگفت سقط کن

به نظرم حق داره.... بچه دار شدن یه تصمیم دونفرست دو طرف باید راضی باشن.... مثل اینکه زن نخواد بارداریو ولی مرد گولش بزنه و باردار بشه.... خیلی سخته خب 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
خودم ده تا چله و نذر برداشتم که حامله بشم چون خواب دیدم حضرت زینب به من گفتند اسم دخترت رو زینب بزار ...

بگو گولش زدی یا نه؟؟