2777
2789
عنوان

بچه ها قرص پرانول ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 89 پست
دوست گلم ضربانشون خيلي بالا بوده به نظرم تو اون زمان دكترشون بهترين تصميم رو گرفته حالا بعدا كه به ا ...

استرس‌ داشته طبیعیه‌ که بالا بره 

تو روز کلی مراجع به اورژانس  داشتیم

اون موقع تجویز شده استفاده کرده بهتر شده خانم دکتر

درواقع نیازی به ادامه نداره درسته؟

و اینکه فوکوس‌ کرده روش که الان مثلا ضربان قلبم ۸۵ه‌ یا نیم ساعت پیش ۹۰ بود دو ساعت بعد ۸۰ شد واضحه که ایشون استرس‌ دارن‌ و مضطربه‌ 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خانوم دکتر اینکه روی شکم دراز بکشم ضربان رو بیشتر نمیکنه یا فشار ب قلب نمیارهظ؟؟  بهترین. ...

حالا چرا به شكم بخوابي 😁راحت زندگيتو بكن اصلا چيز وحشتناكي نيست بخدا.اگر اذيت شدي به پشت درار بكش همين 

حالا چرا به شكم بخوابي 😁راحت زندگيتو بكن اصلا چيز وحشتناكي نيست بخدا.اگر اذيت شدي به پشت درار بكش ه ...

ممنون ازتون خانوم دکتر عزیز 

پرانول رو بخورم الان یا نه؟؟ 

چون فردا متخصص میرم ولی از الان تا فردا منظورمه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ببين يكي از عوامل تاكي همين اضطرابه ،بهش فكر نكن بخواي مدام چك كني ضربان بالاتر ميره .همون امو كه بد ...

ببین خداگواهه من این پست چک کردن مداومشوک‌ رو نخونده بودم 😃😃 و فقط گفته بود ۸۵ه‌ رو دیده بودم  گفتم این انقققد‌ استرس داره و بهش آگاه نیست حالا هی یه ربع یه ربع چِک‌ میکنه 😃 اینجور آدمارو‌ زیاد خواهی دید نباید درگیر قرصشون‌ کنی‌ 😉

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ممنون ازتون خانوم دکتر عزیز  پرانول رو بخورم الان یا نه؟؟  چون فردا متخصص میرم ولی از ال ...

ميتوني يه دوز نخوري ببيني عادي ميشه يا نه .من بودم تا فردا كه برم پيش متخصص ادامه ميدادم.در نهايت چون شرح حالي از شما ندارم خودتون بهترين تصميم گيرنده هستيد

فشارتون نرماله؟

ببین خداگواهه من این پست چک کردن مداومشوک‌ رو نخونده بودم 😃😃 و فقط گفته بود ۸۵ه‌ رو دیده بودم &nbs ...

الان نشستم پای سریال بلکه فکرش از سرم بره 

آخه اینترنت رو چک میکردم خیلی چیزای بدی نوشته بود 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اگر بدون پرانول ضربان عادي بشه كه به اميد خدا ميشه بله نيازي نيست دائمي استفاده بشه 

میشه گلم

خیالت راحت میشه‌

تجربه ۱۰ساله من میگه این خانوم نیازی به قرص نداره

بخوره خوبتر میشه ها و. درگیر عوارض دارو نخوره هیچیش‌ نمیشه و خودش خوب میشه

نیازی نیست بخوره 

زياد ديدم عزيزم ٤٥ سالمه😁

ای جان

میشه درخواست دوستیمو‌ قبول کنید؟

خیلی سوال مهمی دارم پزشکی نیست سوالم

ميتوني يه دوز نخوري ببيني عادي ميشه يا نه .من بودم تا فردا كه برم پيش متخصص ادامه ميدادم.در نهايت چو ...

خانوم دکتر عزیز الان فشارمو گرفتم ۱۲ رو ۷

ضربان ۸۷ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔