2777
2789
عنوان

بچه ها قرص پرانول ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۲ سال

به نظرم نخور

به جاش‌ گل گاوزبون‌ دم کن بخور‌ یه آرامبخش‌ طبیعی بدون عوارض

روشم‌ فوکوس‌ نکن که الان ضربان قلبم چنده و ...

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تاكيكارد شدي دكتر بهت پرانول داد؟ضربانت بالا بود؟

اره پریشب با ضربان ۱۲۵ رفتم دکتر 

ی دوبار زیر گلوم رو محکم فشار داد بعد کم کم اومد پایین 

ی پرانول ۱۰ داد گفت یکی شب یکی روز بخور 

عمومی بود 

الان ضربانم ۸۵ هست چندبار گرفتم ولی نمی‌دونم چرا بی حسم و اینکه وقتی می‌شینم انگار ضربانمو حس میکنم ک داره میزنه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
به نظرم نخور به جاش‌ گل گاوزبون‌ دم کن بخور‌ یه آرامبخش‌ طبیعی بدون عوارض روشم‌ فوکوس‌ نکن که ا ...

اره باید روش تمرکز نکنم ،، چون اینجوری بدتر تلقین میشه بهم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره باید روش تمرکز نکنم ،، چون اینجوری بدتر تلقین میشه بهم  

یه سری گل و گیاه آرامبخش و خوشمزه هست  سعی کن دوسه روز یه بار از اونا بخوری

من موافق دارو گیاهی نیستم‌ ولی تو این زمنیه که شما میفرمایی‌ یه چی مث گل گاوزبون‌ خیلی بهتر و مقیدتر از قرصی‌ مثل پروپرانولنه که درعین اینکه ضرورتی‌ برات‌ نداره درگیر عوارضش‌ بشی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اره پریشب با ضربان ۱۲۵ رفتم دکتر  ی دوبار زیر گلوم رو محکم فشار داد بعد کم کم اومد پایین  ...

١٢٥تاكي كاردي محسوب ميشه عزيزم .اگر حالتو خيلي بد ميكنه يه درمانگاه برو و شرح حال بده.تاكيكارديت علت داشت؟ببين مثلا گاهي تاكيكاردي در اثر اضطراب يا عصبانيت موقت پيش مياد و اگر اون رفع بشه ضربان عادي ميشه .

یه سری گل و گیاه آرامبخش و خوشمزه هست  سعی کن دوسه روز یه بار از اونا بخوری من موافق دارو گ ...

باشه مرسی 

ولی کلا فردا میرم متخصص ی نوار قلب و اکو بدم مطمین بشم مشکلی هست یا نه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
١٢٥تاكي كاردي محسوب ميشه عزيزم .اگر حالتو خيلي بد ميكنه يه درمانگاه برو و شرح حال بده.تاكيكارديت علت ...

خانوم دکتر از دیشب تا الان بین ۸۵ تا ۹۵ هست چون مدام چک میکنم 

ولی نمی‌دونم باید اقدام خاصی کنم الان؟ چون ضربان طبیعیه ولی بی حالم و حس میکنم ک میزنه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یه سری گل و گیاه آرامبخش و خوشمزه هست  سعی کن دوسه روز یه بار از اونا بخوری من موافق دارو گ ...

دوست گلم ضربانشون خيلي بالا بوده به نظرم تو اون زمان دكترشون بهترين تصميم رو گرفته حالا بعدا كه به اميد خدا نرمال شد ضربان خيلي خوبه كه دمنوش هايي كه شما فرموديد رو استفاده كنن

باشه مرسی  ولی کلا فردا میرم متخصص ی نوار قلب و اکو بدم مطمین بشم مشکلی هست یا نه

برا آرامش خیال خودت برو‌ 😉

ولی اگه دکترت‌ گفت نیازی نیست اصرار نکن

اگه خواستی هم اینجا بهمون بگو چی به سرت اومده نگرانت نشیم😉

بازم میگم تو هیچیت‌ نیست❤

خانوم دکتر از دیشب تا الان بین ۸۵ تا ۹۵ هست چون مدام چک میکنم  ولی نمی‌دونم باید اقدام خاصی کن ...

ببين يكي از عوامل تاكي همين اضطرابه ،بهش فكر نكن بخواي مدام چك كني ضربان بالاتر ميره .همون امو كه بديد خيالتون راحت ميشه

ببين يكي از عوامل تاكي همين اضطرابه ،بهش فكر نكن بخواي مدام چك كني ضربان بالاتر ميره .همون امو كه بد ...

الان خانوم دکتر اینکه روی شکم دراز بکشم ضربان رو بیشتر نمیکنه یا فشار ب قلب نمیارهظ؟؟ 

بهترین. حالت چیه الان؟ بشینم یا دراز بکشم ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔