2777
2789

پدرم ۴سال پیش تو سن ۳۸سالگی فوت شد و بیشتر از همه به خواب من میاد ولی همیشه فقط بوسم میکنه و میگه دلتنگمه همیشه وقتی ناراحتم و یچیزی میخام میاد به خوابم و همونو برام میخره میاره تو خواب🥺

ولی تو این چندمدت اخیر که خوابشو دیدم

یه بار بهم گفت کارتتو میدی من واسه خودم یه بیسکوییت بگیرم بخورم؟

یبار خواب دیدم گفت میای واسه من نهار بگیری بخورم؟

پریشبم خواب دیدم یجا نشسته بود تا منو دید بلند شد گفت میدونی من از کِی تا حالا اینجا نشستم تا تو بیای ده تومن پول بدی ب من؟؟

هر هفته بلا استثنا خیرات براش می‌کنیم شبای جمعه هم براش نماز والدین میخونم ولی نمیدونم دیگه چی میخاد همش با عذاب دارم زندگی میکنم حس میکنم روحش در غذابه اخه تو اینترنتم نوشته بود کسی تعبیرشو میدونه؟ یا راهی دارین؟ من چیکار کنم اخه😭

با اجازه اسی 

لطف میکنید نقاشی پسرم رو لایک کنید ممنونم🌹

https://ajorbajor.ir/naghashi/1042667

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

خب خیرات بده براش

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من خودمم گیجم یه روز پدرمو با لباس سبز میبینم یه روز باچشمهای خونین بعد فرداش با کلی خوراکی ومیوه روز دیگه با صورت درخشان وزیبا دیگه خودمم موندم حالش چطوریاست

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
نه همون فردای روزی ک فوت شد بدهکاریاشو صاف کردیم ولی از کسای خیلی زیادی طلب داشته پول

شاید یکی هست که شما خبر ندارید به نظرم با یه روحانی حرف بزنید و بپرسید باید چیکار کنید

این کاربری واگذار شده است....
نه همون فردای روزی ک فوت شد بدهکاریاشو صاف کردیم ولی از کسای خیلی زیادی طلب داشته پول

طلبهاشو یا بگیرید یا اون طرف را ببخشید 

یه اعلام بزنید آیا کسی طلب ازش داشته و تا حالا نگفته

بعد هم یک نیازمند واقعی را پیدا کنید با نام پدر دستش را بگیرید و بلندش کنید