2777
2789
عنوان

اسیر شدم غلط کردم اومدم اینجاااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من اومدم تا آخر هفته بمونم اصرار ک کتابات بیار برا کنکور هم اینجا بخون 😐😐😭😭😭 گفتم نه من به ...

ببخشید خیلی لوسی 

انگار نه انگار چند سال تو خونه پدری زندگی کردی

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
حالا من اومدم تا آخر هفته بمونم اصرار ک کتابات بیار برا کنکور هم اینجا بخون 😐😐😭😭😭 گفتم نه من به ...

عین همیم 

واقعا موندم نکنه تو منی 

منم کتاب آوردم تا آخر هفته اینجا بمونم ماشاءالله یا صدا اخباره کل خونه یا قرآن 😐

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
یک عدد بد غذا هستی که گیر مامان بزرگش افتاده خوشبگذرررررره😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دقیقا میگه باید خودم درستت کنم 😐😂 نصف شب بیدارم کرده برو آبمیوه بخور میگم نمیخواااامممم میخوام بخوابم میگه یعنی دلت هیچییی نمیخواد میگم بخدا نمیخواد آلان فقط خوابببب 😭😭😐

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
اگه میتونی بروخونه خودتون

خونه خودمون تا اینجا 6 ساعت راهه 😂😂😂

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

وا خیلی خوبه ک لذت ببر از وجودشون انقد حال میده منم قبلنا ک مجرد بودم میرفتم خونه مامانجونم از صبح غذا به خورد من میداد تا شب🤣میگفت تا همشو نخوری حق نداره از سر میز بلند شی ولی غذاهاش عجیب میچسبید بهم الانم میخوام برم خونه هاشون از روز قبلش ذوق دارم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...