2777
2789
عنوان

بی بی چک توهمی ....متفورمین

309 بازدید | 9 پست

حالم از هرچی بی بی چک بهم میخوره ....نمیدونم چرا بازم عبرت نمیگیرم...باورتون میشه حتی یبار همون لحظه اول خط دوم افتاد ولی بعدش در کمال ناباوری پریود شدم....الان یه هاله توهمی میبینم ....رور ۲۸ سیکلم ....اولین ماهه متفورمین میخورم ...دلم و کمرم درد میکنه .... آیا با متفورمین کاملا منظم میشه پریود؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کو هاله؟

زیادی حساس شدی بزن ب بیخیالی من الان ک یادم میاد بعضی موقع ک اصلا وقتش نبود بیبی میزدم و منفی کلی غصه میخوردم 

تا بیخیالش نشی خبری از بچه نیس هرچی هم شرایط فراهم کنی تازمانی ک ذهنت آروم نباشه و استرس نداشته باشی خبری نیس

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

عزیزم کو هاله؟ زیادی حساس شدی بزن ب بیخیالی من الان ک یادم میاد بعضی موقع ک اصلا وقتش نبود بیبی میز ...

من یه گل دختر دارم...برا دومی اقدام‌کردم ....اینم یه هاله داغون داره ... ولی دیگه برام عادی شده ....اصلا ب بی بی چکا اعتباری نیست ....

چقدر بد ...من درد دارم ....حالا کی پریود شم خدا داند

من روز موعدم واکسن زدم.

شاید این تاخیر به خاطر اون باشه.

پروژسترون هم خورده بودم و درد سینه ی شدید هم داشتم.

الان هم هر روز درد پریودی دارم ولی خبری نیست.

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
من روز موعدم واکسن زدم. شاید این تاخیر به خاطر اون باشه. پروژسترون هم خورده بودم و درد سینه ی شدید ...

ادم جرات نمیکنه دکترم بره...من رفته بودم دکتر زنان  فهمیدم یه کرونایی دومتریم نشسته