2777
2789
عنوان

بیخوابی پسرم

164 بازدید | 11 پست

توروخدا راهنماییم کنید پسرمو تازه زدم دیگ بخدا دیوونم کرد اصلا شبا نمیخوابه چنددقیقه یه بار با جیغ بلند میشه دست تنهام نه خواهری ن کسی کمکم بگیرش یا بیاد پیشم شوهرمم از صبح میره سرکار تاشب بعد میادم انتظار شام خوب داره دیگ نمیکشم بگید چیکار کنم برا خوابش یک سالو سه نیم چهارماهشه یک ساعتی میشه رو پاهامه و اروم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید صبح یا عصر وغروبی میخوابونیش؟؟؟؟ قابل توجهت منم پسرم ۱ سال و۸ ماهشه تالان بیداره😁بچه نیستن ک ...

دردش این نیست میخوابه چندقیقع یه بار بلند میشه یا گریه و جیغ شیرم نمیخوره دیونم میکنه تو خولب

عزیز چرا میزنی  میدونی این رفتارا تو ناخودآگاه بچه ثبت میشه و یادش نمیره؟  خب خواب دیده ...

میدونم خودمم پشیمونم فکر کردی خیلی خوشحالم ک میزنمش بعدش میشینم گریه میکنم من مادر خوبی نیستم کاشکی بمیرم

میدونم خودمم پشیمونم فکر کردی خیلی خوشحالم ک میزنمش بعدش میشینم گریه میکنم من مادر خوبی نیستم کاشکی ...

تو حق داری اتفاقا عصبی باشی بچه داری راحت نیست که.. هم رسیدن ب بچه‌ و هم خونه و هم شوهر... 

ولی اون بچه درکی از حال تو نداره... خوابش تنظیم کن خودتم بتونی استراحت کنی... لعن و نفرین نکن خودتو.. بزرگ ميشه راحت میشی.. ولی همین بی‌خوابی آ خاطره می‌شه برات و شیرین.. آروم بگیر❤️

تو حق داری اتفاقا عصبی باشی بچه داری راحت نیست که.. هم رسیدن ب بچه‌ و هم خونه و هم شوهر...  ول ...

😔😔😔 هیچکس نیست باهاش دردل کنم اروم شم تو فامیلا شوهرمم غریبم

خواهری چیزیم ندارم

الانم ک زدمش دارم گریه میکنم خودمو لعنت میکنم😭

عزیزم شیر با استرس برای بچه بد بالای سرش قرآن بخون توی اتاق وقتی خوابه و تنها بالای سرش قرآن بذار آیینه تو اتاقش نباشه اگه هست بپوشون شب ها روی ملافه سفید گلاب اسپری کن زیر سرش باشه منم پسرم همین طوری بود یک نفر بهم گفت خوب شد