2777
2789
عنوان

ی چیززی بگید🙂😔😔😔😰😰😰😰

113 بازدید | 13 پست

توروخدااااا قسممم میدم دعام کنید ی کاری کنید صلوات چیزی من اروم شمممم توروخداااا امشب نت ها قط بود و مهمون داشتیم عشقم نامزدمم دیر اومد بعد ۴ ساعت خب کم پیش میاد منم ب جا خوش رفتاری پیچیدم بهش ک غیب شدی فلان بیسار و اینا نگو اون گفته زشته من جلو مهمون گوشی بگیرم و منم حرص نبودن نت خوردم ک نباشه نباید پیامک بدی و خلاصه کلی پریدم بهششششش گفت تو دوروزه عوض شدی بخدا بچه ها عوض نشدم فقط میخوام بیشتر هواسش باشه  حللا الان دارم سکتههههههه میکنم چون نباید میپریدم بهش حالا ک اومده باید با خوبی جواب میدادم اون امروز عالی بود  درسته دیر اومد ولی باید بخوبی جواب میدادمممم بهش وقتی اون خوب بود چون تموم ارامش شبم اینه فردا خوب خوب باشیم معمولی نباسه حالا ک خوب خوب بود چرا شب گند زدم؟ شب بخیر خوب گفت رفتا ولی من دارم سکته میکنم نکنه بدش بیاد بره نکنه ازم بدش بیاد کاش فردا مث امروز عاشقانه صبحو شروع کنه من اروم شم ک هیچی نشدهه اثر نزاره روش بخدا نفسم الان بنده بنده هی سرفه میکنم از حرص😔😔😔😔کاش بمیرم ی چی بگید میترسمممممممممم فقطططططططط

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالت بده اصلا نفهمیدم چی نوشتی  غصه نخور اگر اشتباهی کردی فردا جبران کن

خیلی بدد خیلی نفسم بالا نمیاددددد پریدم بهش الهی خاک بریزن ب سرم اون امروز عالی بود چیزی ک هرشب از خدا میخوام عالی باشا فردا حالا ک عالی بود چرا پریدم بهش حق با من نبود ولی حرصی بودم پریدم بهش نمیخوام ازدستش بدم بدش نیاد بره یا تغیر کنه گرچه بچه نیس

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
😐😐😐😐😐😐😐 جوری نوشتی گفتم حالا چی شده بابا بیخیال اصلا چیز مهمی نیس ک داری خودتو حرص میدی

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بدد خیلی نفسم بالا نمیاددددد پریدم بهش الهی خاک بریزن ب سرم اون امروز عالی بود چیزی ک هرشب از خ ...

بیخیال بابا 

اگ با ی برخورد بد تو میخواد بره بزار بره 

کجا میره اخه چ فکرایی میکنی احساساتتو کنترل کن چخبره خیلی کولی بازی درمیاری قربونت برم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
فردا بهش بگو دیروز حالم خوش نبوده متوجه نشدم چی گفتم

اثا اهل کش دادن نیس اصلاااا نباید دیگ چیزی بگم ازامشب جز اینک خودم بزنم ب اون راه ولی فقط میخوام عالی باشه شروع کنه فردا تا اروم باشم چون نمیخوام از دستش بدم چون هرشب ازخدا میخوام خدب خوب باشه خدامیدونه چطور حالا ک بود چرا گند زرم بهش مث سگ پشیمونم😔😔😔همش تقصیر این نت هاسسسی ک قط کردن قاطی کردم😔

عشق باید آرامش بده  نه اینکه استرس داشته باشی نکنه بذاره بره .اگ به خاطر این حرفا بخواد بره بذار بره  .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اثا اهل کش دادن نیس اصلاااا نباید دیگ چیزی بگم ازامشب جز اینک خودم بزنم ب اون راه ولی فقط میخوام عال ...

خوبه دیگه توهم فراموش کن با فکر کردن زمان به عقب برنمیگرده و فقط خودت اذیت میشی فردا یجوری رفتار کن که انگار دیشب اشتباه کردی حالا که کشش نمیده تو خم حرفی نزن الان هرچی فک کنی فایده ای نداره بگیر بخواب

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
بیخیال بابا  اگ با ی برخورد بد تو میخواد بره بزار بره  کجا میره اخه چ فکرایی میکنی احساس ...

عزیزم قربونت بشم تو درست میگی ولی انفد عمیق دوسش دارم تنگشت شماره عشق من بهش انقدر ک باعث شده حساس شم الان اخه من هرشب پیخوام  ازخدا امروز خوب خوب بگذرونیم تحمل حتی معمولی بودن ندارم حالا ک خوب بود چرا چون یکم دیر اومد پریدم بهش اخه چراااااااااا اون لحظه عصبی بودم ب جا عشثم گفتن پ یدم بهش حالا پشیمومم و فقط میخوتم اون ادمیه فراموش میکنه فقط میخوام انقد خوب خوب باشه خدایاا پث امروز انقد خوب خوب ک خیالم راحت شه اثز نزاشته😔

بخدا انقد داغدنم ی قزص ب شدت قوی خواب خوردم ک مامانم بفهمه منو کشته  خوردم ک از دنیا چنر ساعت دور مپشم فقط اینک میخوام خوب باشه کتارن از دست ندم😔

عزیزم قربونت بشم تو درست میگی ولی انفد عمیق دوسش دارم تنگشت شماره عشق من بهش انقدر ک باعث شده حساس ش ...

انقدر وابستگی بهت قطعا آسیب میزنه حواستو جمع کن 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔