2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 126 پست
بابا چه دعوایی اخه شما پرسیدین حسش و ازدواج میکنیم و خوشبخت میشیم یا نه منم جوابتونو دادم!اینکه من گ ...

عزیزم شما گفتی مغروره و اکثرا من پیش قدم میشم خب اینو من گفتم اشتباه بود وای خدا

کاربری دست خودم و ابجیمه
ببین اخه اون گف ازدواج میکنم و خوشبخت میشم منم گفتم من فعلا حس نمیکنم که به این زودیا ازدواج کنی اشت ...

عزیزم منک نمیگم حتما درست بگو من خودمم حسم خبه ولی در مورد خودم نمیتونم چیزی بگم 

خب بعدشم من گفتم قد. قدو منم میتونم بگم 

کسی ک اعتماد ندره نباس ب خودشم اجازه بده سوال ج بده 

خب اونام مث این 

هرجور راحتی بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منک نمیگم حتما درست بگو من خودمم حسم خبه ولی در مورد خودم نمیتونم چیزی بگم  خب بعدشم من ...

اتم کشف نمیکنیم که به خودم اجازه بدم یا ندم خیلی سخت گرفتین شمام!شما به خودت اجازه بده و صحبت کن 

اتم کشف نمیکنیم که به خودم اجازه بدم یا ندم خیلی سخت گرفتین شمام!شما به خودت اجازه بده و صحبت کن&nbs ...

اجازه صحبت کردن من دست خودمه 

اینام یا مثلا خودم بخوام ب یکی اعتماد کنم اول چنتا سوال میپرسم ک جوابشو از قبل بدونم دیگ ناراحتی ندره 

اجازه صحبت کردن من دست خودمه  اینام یا مثلا خودم بخوام ب یکی اعتماد کنم اول چنتا سوال میپرسم ک ...

شما مثلا بگید ببینم قد من چنده؟من به عنوان اینکه میگید حس شما خوبه میپرسم ببینم جواب میدین به این سوال

شما مثلا بگید ببینم قد من چنده؟من به عنوان اینکه میگید حس شما خوبه میپرسم ببینم جواب میدین به این سو ...

متوسط رو ب بالا 

پوستتم گندمی بیشتر ب سفید میزنه

در همین حد ج بدین کافیه 

حسه دیگه بالاخره خطا داره مال منم خطا داره ممکنه درست نباشه یه وقتایی 

ار درک میکنم 

بستگی ب شرایط دره 

مثلا حسی ک باس منتقل بشه باس تو مکان خبی و کلا سرحال باشی ن مث الان من ک خوابم میاد و سر دردم دارم🤣🤣