2777
2789
عنوان

پریود بدون درد

12127 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها خوبین؟

من همیشه دوره های عادت ماهیانم خیلی طولانی و دردناک بود ولی تقریبا سه ماهه هم دورش کوتاه شده هم بدون درد علتش چی میتونه باشه نگران شدم

امروز پریود شدم ولی همون چند دیقه اول یکم درد داشتم مثل دلپیچه بعد دیگه انگار ن انگار فقط یکم انقباظ رحمی دارم بدون هیچ دردی خیلی عجیبه منی ک همیشه پریود شدنی حالت تهوع و درد داشتم با زور ژلوفن اروم میشدم الان هیچ قرصی نمیخورم

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل هورمونی داشتی داره خوب میشه.

وااای خداکنه خیلی خوبه من همیشه تا روز آخر پریودم زجر میکشیدم و همش عصبی بودم🥺

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
وای من امروز میخواستم این تاپیک رو بزنم!!

عه شماهم مثل من شدی ؟

عیبی نداره،منم هیچوق هیچ دردی نداشتمو ندارم

خوشبحالت😍عالیهههه

اگر استرس نباشه تغذیه درست باشه پریودت درد شدید نداره .یه درد معمولی داره

واقعا ربط داره؟

من خیلی استرس و اظطراب دارم و تغذیه ام زیاد تعریفی نداره ولی پریودام درد خیلیییی کمی دارن اونم فقط قبل اینکه بشم،بعدش دیگه درد ندارم

عزیزم ریزش موهاتم شدیده؟خابت بهم ریختس؟وزنت چی؟

ریزش شدید مو دارم تغذیم خیلی بهم ریختس اصلا غذا نمیخورم ولی چون فعالیتم صفر شده افزایش وزن داشتم

که بی درد شد؟نه اینطور نیست درده خیییییییییییلیییی شدید خودش علامت تنبلیه

اره یهو بی درد شد بعدشم بقیه علائما کم کم اومد

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
تنبلی تخمدان من از اینجا شروع شد

ای وااای راست میگی؟باید چیکار کنم؟😰