2777
2789
عنوان

اون زیر خاکه ...💔

439 بازدید | 30 پست

خوشبحالش ک دیگه دلتنگ نمیشه 

مارو داره میکشه دلتنگی 

بیش از ۴ ماه گذشته و من حتی نمیتونم مشکیمو در بیارم

حتی نمیتونم خنده هاشو فراموش کنم 

اخ ک چقدر زندست برام 💔🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کاش منم بمیرم ی روز اینجوری قدرم بدونن همه

و خون گریه کنن  دره پیتیا

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

خدا بیامرزه😔

عشقت بود؟

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

دوستان خالم فوت شدن 

خ نزدیک بودن بهم 

جا مادربزرگ نداشتنمو حتی پر میکردن

جای مادرمو

و خودش ک خاله ی خ قشنگی بود 

دارم دق میکنم دیگ بریدم از این حجم دلتنگی 

دوستان خالم فوت شدن  خ نزدیک بودن بهم  جا مادربزرگ نداشتنمو حتی پر میکردن جای مادرمو و ...

خاله ی منم دو هفته فوت شده ومن متاسفانه ایران نبودم.خیلی حالم خرابه.باورم نمیشه فوت شده.منم جای مادرم دوستش داشتم😭😭😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
دوستان خالم فوت شدن  خ نزدیک بودن بهم  جا مادربزرگ نداشتنمو حتی پر میکردن جای مادرمو و ...

اخی عزیزم تو کع گفتی واسه کنکور میخوای بخونی اینجوری که روحیه نداری

نه اینکه نبخشم دلخورم یکم....