2821
2789
عنوان

روز ۲۴ کرونا...

132 بازدید | 17 پست

هستم و به دلایلی مجبور شدم بیام پیش خانوادم .. خانوادم هم سالم هستن بنظرتون هنوز هم ناقلم؟؟

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

نه دیگه تمام شد

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من روز ۱۸ پی سی آر دادم منفی شد 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
اااا منم امروز ۲۴ کرونا بودم اما هنوز ترسیدم برم پیش خانواده البته ناقل نیستیم من یکم وسواس دارم&nbs ...

من مجبور شدم بیام خیلی میترسم

خیر ناقل بودن شما بعد از روز ۱۴ تمام میشود اگر بد حال بوده باشید ۲۱ روز اما در کل ملاک ۱۴ روز هست و سه روز قبل از اینکه با خانوادتون روبرو شدید حالتون بد نبوده باشه یعنی در حد بستری و نیاز به اکسیژن نبوده باشید اصلا مانعی نداره و راحت از قرنطینه خارج بشید

خیلی دلشوره دارم که نکنه کرونا انتقال بدم بهشون😔

قشنگم نگران نباش

ما پرستار اومد بهش گفتیم تا چند روز ناقلیم گفت حتی دیگه از روز ۱۷ ۱۸ هم ناقل نیستیم ولی محض احتیاط ۲۱ روز قرنطینه باشین

بعدش دیگه امکان نداره ناقل باشین

لطفا برام صلوات بفرستین💙
خیر ناقل بودن شما بعد از روز ۱۴ تمام میشود اگر بد حال بوده باشید ۲۱ روز اما در کل ملاک ۱۴ روز هست و ...

وای خدارو شکر

قشنگم نگران نباش ما پرستار اومد بهش گفتیم تا چند روز ناقلیم گفت حتی دیگه از روز ۱۷ ۱۸ هم ناقل نیستی ...

خدا رو شکر .. مرسی از راهنماییت عزیزممم

من مجبور شدم بیام خیلی میترسم

وقتی علائمی نداری که مشکلی نیس ۴۰۳۰ اومد دم در خونه ما چکمون کرد گفت ۱۴ روزه ولی شما بحاطر دلتا که الان هست ۲۱ روز بمونید قرنطینه. نگران نباش این بیماری به اندازه کافی خودش استرس میده به ادم دیگه خودت بهش فک نکن که استرست بیشتر شه. منم از خانواده ام دورم اگر نزدیک بودم تا الان رفته بودم پیششون بعد ۲۱ روزم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792