از طرف کتک کاری شوهرم از یه طرف همسایه طبقه ۱مون دامادش فوت کرده مراسم گرفتن گریه و زاری صداشون میاد منم میشینم گریه میکنم🥺😭 میگم ای خدا چی میشد بجای شوهر اون شوهر من فوت میکرد منم راحت میشدم بچه های اون یتیم نمیشدن🥺.در حقم انقد ظلم کرده دوست دارم فقط داد بزنم گریه کنم😭 خرداد بازم کتکم زده بود از خونه انداختمش بیرون قفلم عوض کردم بعد چند روز دیدم صاحب کارش امده واسطه بشع آشتی کنیم منم از دیونگی بازیاش گفتم.بچه رو کتک میزنه🥺جوری بود که پسرمگریه میکرد چرا بابامو آوردین خونه من ازش میترسم..صاحب کارش گفت اگه این اذیتتون کنه از کار بی کارش میکنم شمارمو یاداش کن کاری داشتی اذیتتونکرد بزنگ🤔 چند روز پیش من بهش بیام زدم آقای فلانی آوردی توخونه. واسطه شدی دوباره کارش رو شروع کرده بچه رو میزنه منو کتک میزنه...صبح پیام داده خانوم لطفا درمورد مسائل خانوادگیتون نه پیام بزنین نه زنگ🤨بخدا اگه اون نمیامد واسطه نمیشد به روح پدرم داشتم طلاق میگرفتم.🥺😭منم از حرص بهش بیام دادم خواهشا تو مسائل خانوادگی کسی دخالت نکنین که مجبورنشین همچین پیامی بزنین درضمن خودتون گفتین اتفاقی افتاد زنگ بزنم وگرنه من باشما چیکار داشتم فک کردم حرف یه مرد حرفه..
حالا پسرم با اینکه ۷سالشه میگه مامان غصه نخورمن هستم اون دفعه گعتم ندار بابا بیاد خونه توگفتی گناه داره بذار بیاد..این دفعه نمیذارم بیاد منوتورو کتک بزنه🥺
اگه بعد تعرف کردم ببخشین حال روحیم خوب نیس.ازاینکه این همه ظلم درحق منو پسرم کرده دارم آتیش میگیرم