2777
2789
خیر نبینن😔خودم که اولین و آخرین بی بی چک کاملا مثبتی که دیدم همون بود که اونم تو زرد از آب درومد

وای خیلی حس بدیه 😭😭

ان شاالله اگه نی نی میخوای زود زود زود کنجد کوچولو تو شکمت خونه کنه😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی حس بدیه 😭😭 ان شاالله اگه نی نی میخوای زود زود زود کنجد کوچولو تو شکمت خونه کنه😘😘

مرسی عزیزم دامن شمام سبز بشه به زودی ما که دیگه سعی میکنیم فراموشش کنیم چون تقریبا محاله😁😂ولی شما به یاری خدا به زودی میشه برات یه بی بی چک قطره چکونی هم امتحان کن خدا رو چه دیدی؟نتیجه شو به منم بگو ذوق کنم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
مرسی عزیزم دامن شمام سبز بشه به زودی ما که دیگه سعی میکنیم فراموشش کنیم چون تقریبا محاله😁😂ولی شما ...

چند وقته اقدامی جونم؟؟؟ 

عزیز دلم ان شاالله همین زودیا توهم خبر خوش نی نی دار شدنت بهم بدی .دور نیست اون روز

چند وقته اقدامی جونم؟؟؟  عزیز دلم ان شاالله همین زودیا توهم خبر خوش نی نی دار شدنت بهم بدی .دو ...

والا دیگه شیش ساله دیگه حوصلم نمیکشه حتی بهش فک کنم از همه دوری میکنم که هی نپرسن تو چرا بچه نمیاری خاله زنک هام که کم نیستن😄

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
والا دیگه شیش ساله دیگه حوصلم نمیکشه حتی بهش فک کنم از همه دوری میکنم که هی نپرسن تو چرا بچه نمیاری ...

دختر عمم حدود ۱۹ سالی باردار نشد .تمام دکتر ها هم رفت 

چند ماه گفت قید همه چیو زدم بچه نمیخوام 

باورت نمیشه همون ماه باردار شد الان ۵ تا بچه داره دختر بزرگش ازدواج کرده نی نی داره

دختر عمم حدود ۱۹ سالی باردار نشد .تمام دکتر ها هم رفت  چند ماه گفت قید همه چیو زدم بچه نمیخوام ...

والا عزیزم هرچی هم خودمونو به اون راه میزنیم هیچ فایده نداره اینقد خودمو به اون راه زدم دیگه دارم گم میشم😂وقتی اسپرم ضعیف باشه دیگه چه فرقس میکنه من خودمو به اون راه بزنم یا نه 😅