2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصصصصصصلا این قابل استناد نیست من اینا رو توی آبم گذاشتم دو خط شده یه بار بردمش پیش دکترم گفتم ...

بعد بی بی چک قطره چکونی هم از همین هاست دیگه فقط اون درس خونده و دم دستگاه خوشکلی راه انداخته .وگرنه نوارش که یکیه

🤭🤭🤭🤭ای داد  پس به اینم اعتمادی نیست

نه عزیزم برو قطره چکانی یا خودکاری بگیر اونا کمی بیشتر بهشون اعتماد هست ولی آزمایش خون دیگه صد در صد میگه که حامله ای

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
عزیزم اصصصصصصلا این قابل استناد نیست من اینا رو توی آبم گذاشتم دو خط شده یه بار بردمش پیش دکترم گفتم ...

این بیبی چک نواری همونه که داخل اون بیبی چک هایه قطره ایه خو هیچ فرقی نداره نمیدونم والا ما داشتیم‌از بستگانمون که با همین بیبی چک ها متوجه شدن باردارن 

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین
بعد بی بی چک قطره چکونی هم از همین هاست دیگه فقط اون درس خونده و دم دستگاه خوشکلی راه انداخته .وگرنه ...

نه نه عزیزم اینا اگر خوب بودن اینام باید تشکیلاتی میداشتن 😂بهشون اعتماد نکن 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
[QUOTE=210479435]چرا اینقدر دیر دکتر رفتی[/QUOT دکتر که خیلی میرفتم همشون میگفتن مشکلی نداری باید ص ...

عکس رنگی رفتی؟؟؟پریودهات دلیل نامنظمی اش چیه؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
برای خوشحال کردن وضدحال خوردن وارد میکنن

خیر نبینن😔خودم که اولین و آخرین بی بی چک کاملا مثبتی که دیدم همون بود که اونم تو زرد از آب درومد

این بیبی چک نواری همونه که داخل اون بیبی چک هایه قطره ایه خو هیچ فرقی نداره نمیدونم والا ما داشتیم‌ا ...

واقعا اینم از همونه فقط توی جلد نیست .وگرنه جلد اون قطره چکونی ک باز کنی از همینه

واقعا اینم از همونه فقط توی جلد نیست .وگرنه جلد اون قطره چکونی ک باز کنی از همینه

عزیزم انشالله که بارداری گلم برو یه خون آزمایش هم بده که دیکه مطمعن بشی 

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین