2777
2789
عنوان

مرفولوژی ۱درصد

82 بازدید | 12 پست

سلام همسرم مرفولوژیش ۱درصد هست تحرک هم کم هست اما چون مشکل dnaداشت بچه سقط شد الان dna خوب شده ولی تحرک و مرفولوژی نه.دکتر اجازه بارداری داده به نظر شما میشه؟دکتر اورولوژیش دکتر جنتی هست.لطفا راهنماییم کنید سردرگم شدم

واریکوسل داره؟

اگر داره عمل کنید اگرم نداره اصلاح سبک کنه 

لباس زیر گشاد بپوشه و نخی با اب سرد بیضه هارو شستشو بده گرده نخل اصل بهش بده خرنوب و زنجبیل و دارچین اینا دمنوش درست کن موز ویتامین سی گردو اینارو بهش بده بخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل کرده ۶ ماهه عمل کرده دکتر اجازه بارداری داد

منم شوهرم واریکوسل داشت.تو نت زدم تمام چیزایی که گفته بودن تو طب سنتی رعایت کردم.از خوراک تا لباس و فعالیت و...دکتر همایون عباسی و صالحی و رسول هاشمی تو اصفهان رفتن.ماه سوم خداروشکر باردار شدم.خیلی استرس داشتم.نذر کردم.تایپیک اولم بخون.ببین چقدر با اون ختم باردار شدن‌تو اون‌تایپیک

درسته خدا حفظش کنه

زنده باشید.قسمت شما ان شاا... حتما طب سنتی کنار طب مدرن رعایت کنید

مثلا دوری از سردیجات فست فود و گوشت‌گاو و نوشیدنی و و خوردن گرمیجات

و نخود و دیزی و گوشت بره و موز و کشمش و مویز و عسل و خرنوب و...فعالت زیاد که باعث گرم شدن بدن و عرق کردن بشه ممنوعه.بیضه با آب سرد بشورن.سرپا زیاد نباشن.و...آها پیاز و عرق کاسنی و عسل هر روز میخوردن

زنده باشید.قسمت شما ان شاا... حتما طب سنتی کنار طب مدرن رعایت کنید مثلا دوری از سردیجات فست فود و گ ...

ممنون عزیزم من میترسیدم طب سنتی با داروهاش سازگار نباشه

ممنون عزیزم من میترسیدم طب سنتی با داروهاش سازگار نباشه

من غیر خرنوب بقیه رو انجام دادم.چیز خاصی نیس.سدیجات و فسا بود نباید خورد و نخود و گرمیجات و پیاز و کاسنی و گوشت بره و... باید خورد.موز.مویز.عسل کاسنی ک...