2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه صحنه تو دستشویی داره بقیه اش  مشکلی نداره به نظرم خیلی قشنگ بود من خوشم اومد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من 

مردیه که برای پول توی بازی ماهی مرکب شرکت می کنه ولی نمی دونه که کسایی که قراره تو بازی حذف بشن چه بلایی سرشون میاد 

کلا هفت قسمته بنظرم همش اومده 

حتما ببین به حدی فیلم عالی هستش که نگو

کره ای

ی فصل نه قسمتی

فیلم قشنگیه و هیجان انگیز

صحنه داره اما نه مثل بقیه میشه بدون سانسور دید فرق نمیکنه

ارزششو داره من بعد سرقت پول از این فیلم خوشم اومد

داستان:یک سری ادم ک تو زندگی مشکل مالی دارند باهم بازی میکنند که چهل و پنج میلیارد دلار به برنده میرسه

من  مردیه که برای پول توی بازی ماهی مرکب شرکت می کنه ولی نمی دونه که کسایی که قراره تو بازی حذ ...

چه بلایی سرشون میاد؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید