leilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 56 عنوان رژیم راحت 92 بازدید | 13 پست سلام کیا تجربه رژیم راحت وبدون دردسر رو دارن من قبلا یک سال رژیم گرفتم و حدود ۱۰کیلو لاغر کردم وبعد بخاطر بارداری باز اضافه وزن گرفتم و دلم میخواد الان ک بچمو از شیر تازه گرفتم شروع کنم به کم کردن وزن میخوام دوباره رژیم بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ 1400/07/12 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 کالری شماری کن خیلی خوبه من با کالری شماری از ۷۰,۷۱ اومدم ۵۶ من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 ن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mehrana8490 عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3099 کالری شماری کن خیلی خوبه من با کالری شماری از ۷۰,۷۱ اومدم ۵۶ واقعا؟توچه مدت؟ورزش داشتی؟ خدایا انچه را شایسته است عطا کن💛
leilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 56 کالری شماری کن خیلی خوبه من با کالری شماری از ۷۰,۷۱ اومدم ۵۶ عزیزم چجوریه این روش؟یکم توضیح بدین ممنون میشم
shadi_2000 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2520 کالری شماری کن خیلی خوبه من با کالری شماری از ۷۰,۷۱ اومدم ۵۶ با چه برنامه ای کالری شماری کردی؟ از کجا فهمیدی چه قد کالری باید مصرف کنی؟
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 واقعا؟ توچه مدت؟ ورزش داشتی؟ اره ۶,۷ماهی شداره اوایل من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
laya_00 عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 477 وزنتو ضرب در بیست کن ..ازش دویستا کم کن ..میشه کالری روزانت ..اینحوری تو هفته یک کیلو کم میکنی
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 عزیزم چجوریه این روش؟یکم توضیح بدین ممنون میشم باید کرفس،مانکن،زیره،یا بنتو نصب کنی هرچی خوردی بزن توشوزنتو ضربدر 20 کنی منهای ۱۰۰ کالری مجازت بدست میاددر روز دو هفته فست باش یعنی فقط ۷۰۰ کالری بخور بیشتر نشهو یک روز چیت باش،یعنی بدون اینکه نگران وزنت باشی بخوراین کمک میکنه وزنت هم استپ نشه من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 با چه برنامه ای کالری شماری کردی؟ از کجا فهمیدی چه قد کالری باید مصرف کنی؟ مانکنباید وزنتو ضربدر 20 کنی منهای ۱۰۰کالری مجازت بدست میاد من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 کالری شماری کن خیلی خوبه من با کالری شماری از ۷۰,۷۱ اومدم ۵۶ چه خوب میشه توضیح بدی چجوریه البته من تو دوران شیردهیم
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 چه خوب میشه توضیح بدی چجوریه البته من تو دوران شیردهیم عزیزم تو دوران شیردهی نباید رژیم بگیری برای بچه هم ضرر داره من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
shadi_2000 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2520 مانکن باید وزنتو ضربدر 20 کنی منهای ۱۰۰کالری مجازت بدست میاد ممنون عزیزم
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 ممنون عزیزم خواهش میکنم گلم♥️🌷😘 من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..