2777
2789
عنوان

وای چقد شیک😂

611 بازدید | 14 پست

واقعا فک نمیکردم همچین چیزی وجود داشته باشه .. برگاممممم😂😂😂

من میانگین هر 10 روز دچار PSDS میشم و این اسم خیلی شیکه😂😂 

تعریف از خود نباشه دومین بیماریه شیک بنده به حساب میاد😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه کنتور میندازه  ک از یه اکانت استفاده میکنین ؟

منم همینم وای اصلا عمگین نمیتونم نگاه کنن نه کتاب نه فیلم

موضوع اینه هر فیلمو سریال و کتابی باشه بعد از تموم شدنش احساس افسردگی میگیری ..غمگین و شادش فرقی نداره

واییی من قبلا این بیماری رو داشتم واسه تموم شدن سریال دکتر خوب دقیقا علایمش اینه این بود😂

من قسمتای اخر سریالا تو ذهنم عزا میگیرم .. سریع یه سریال دیگه رو شروع میکنم و رخت عزا از تن درمیارم وگرنه دیوونه میشم😂

موضوع اینه هر فیلمو سریال و کتابی باشه بعد از تموم شدنش احساس افسردگی میگیری ..غمگین و شادش فرقی ندا ...

وا ن😐😐😐چرا باید ناراحت باشم از فیلم شاد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
من وقتی فیلمی میبینم چنان غرقش میشم و بهش فکر میکنم از زندگی عادی میان بیرون تصمیم گرفتم دیگه نبینم ...

خیلی خوبه ک اینجوری... من ترجیح میدم تو خیالات زندگی کنم وقتایی ک بیکارم...

خدا بگم چکارت کنه فک میکردم سالمم    

😂😂😂