ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم شیرخشک سفارش دادم گیرکرده میزنم از ده مهررهیچی ننوشته بچه شیرنداره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
واااي عزيزم نميدونم واقعا چيكار ميكنن اداره پست خيلي بي مسوليت شده مخصوصا براي شهر قشم كه افت ...
خاک بر سرا معلوم نیس چه غلطی میکنن یه بسته رو نمیتونن بموقه برسونن الان ۶روز شده نیومده فرداهم که تعطیله
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
خاک بر سرا معلوم نیس چه غلطی میکنن یه بسته رو نمیتونن بموقه برسونن الان ۶روز شده نیومده فرداهم که تع ...
پست جز بی نظم ترین و بی مسئولیت ترین ادارات دولتی هست. منم پست پیشتاز داشتم حدودا پونزده روز شد تا به دستم رسیدم معذرت می خوام اگه با الاغ رفته بودم بسته ام رو از مبدا تحویل گرفته بودم زودتر میشد
پست جز بی نظم ترین و بی مسئولیت ترین ادارات دولتی هست. منم پست پیشتاز داشتم حدودا پونزده روز شد تا ب ...
من الان یه بستم از ۴مهر یکیم از۸مهر نرسیده شیر بچم مهمه مسخرن بخدا