2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😬

439 بازدید | 27 پست

سلام دخترم رو ۵ ۶ روزه باز میزارم گاهی ۱۵ ربع یک بار گاهی نیم ساعت یکبار میبرم دستشویی که جیش کنه که گاهن شده ۱۰ مینم بشینم و کلی روش امتحان کنم ولی خانوم تشریف بیارند بیرون جیش کنن تو خونه

گاهی روزا شده ۵ مین یکبار جیش زده 

گاهی هم تا یکساعت خشک 

خیلی هم ممه میخورهههههه

سنش تقریبن ۲۲ ماهشه ،۸ دی ۲ ساله میشه 

هر چی هم میگم متوجه نیس تنها پیشرفتش اینه گاهی جیش میکنه تو شلوارش میاد میگه که ببرم عوض کنم شلوارو

و هر چی هم تشویق میکنم انگار ن انگار وقتی میخاد جیش کنه قشنگ سرشو میاره پایین نگاه میکنه و کارش تموم شد انگار ن انگار ینی از خیسی بدش نمیاد 

فراموش کردم بگم دخترم ۲۰ ماه رمضون هم مریضی سختی گرفت که ۲ ماهه تموم که انگار زندگی نکرد بعدم کم کم روبراه شد ،به نظرتون تاثیر داره؟

فوق العاده باهوشه نمیدونم چرا برای جیش خنگ شده

شورت آموزشی هم دیروز دو تا گرفتن 

یکیش عالیه پس نمیده ولی اون یکی تا جیش میکنه اگر بشینه زمین نجس میشه.

الانم کم اوردم پوشکش کردم 

دقیق از سه شنبه هفته پبش شروع کردم 

ممنون میشم از تجربیاتتون بگین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب به نظرت یکم زود از جیش نمیگیریش باید بعد دوسال و نیم از جیش گرفت تا ۴ سالگی هم وقت داری برای از جیش گرفتن شاید آماده نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شورت آموزشی هم دیروز دو تا گرفتن  یکیش عالیه پس نمیده ولی اون یکی تا جیش میکنه اگر بشینه زمین ...

موفق باشی منم میخوام شروع کنم شورت آموزشی چه مارکی گرفتی

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
واسه آموزش دستشویی فقط باید ببری مهدکودکی ک درس میده اینو وگرنه گند میزنه ب کل خوکه

یعنی تو مهد آموزشش بدی نمیشه بابا توخونه باید نیم ساعت یه بار ببره

خب به نظرت یکم زود از جیش نمیگیریش باید بعد دوسال و نیم از جیش گرفت تا ۴ سالگی هم وقت داری برای از ج ...

نمیدونم والا همه بچه هامون منظور بچه خاهر برادرا زودتر از دختر من از پوشک گرفتن

دخترمن نمیدونم سردی داره یا به خاطر ضعف اعصاب محیطیشه یک هو میبینی با فاضله های کوتاه جیش میزنه

سردی میدی بهش مطمئن باش یا مایعات زیاد ولی سنشم کمه ها مال من 2.5 تازه میخوام شروع کنم مارک شورت آموزشی چی بود اون خوبه