2777
2789
عنوان

کرونا

145 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

راستش من امروز سوار یه تاکسی شدم (به خاطر کرونا دربست گرفتم)   

اما وفتی سوار شدم راننده ماسک نداشت  

حالا همش می ترسم منی که اصلا بیرون نمیرم 

نکنه اینجوری کرونا بگیرم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا نگران نباش برای منم پیش اومد یکی دو بار

همین دو هفته پیش بود اسنپ گرفتم طرف ماسک نداشت منم ماسک همراهم نبود از اون روز یه ماسک اضافه میذارم تو کیفم اگه طرف ماسک نداره من بهش بدم 

نترس هروقت رفتی بیرون برگشتی خونه سریع آب نمک قرقره کن و داخل بینیتم بشور با آب نمک رقیق شده. اگرم ویروس کرونا تو مجاری تنفسیت باشه از بین میره

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
نه بابا نگران نباش برای منم پیش اومد یکی دو بار همین دو هفته پیش بود اسنپ گرفتم طرف ماسک نداشت منم ...

شما تاحالا تو این تقریبا دوسال با هیچ ادمی ک ماسک نداشته باشه تاحالا برخورد نکردید ینی😐 این راننده بدبخت اولیش بوده؟ 

[QUOTE=210380295]نه بابا نگران نباش برای منم پیش اومد یکی دو بار همین دو هفته پیش بود اسنپ گرفتم طرف ماسک نداشت منم ...[/QUOTEخدا کنه طوری نشه 

انشالله سالم باشی عزیزم‌همیشه

وااای نگو تروخدا اخه اون روش سمت من نبود خودمم ماسک داشتم یعنی ممکنه اینجوری بگیرم ؟

من سه بار برام پیش اومد با کسایی بودم که فرداش حالشون بد شد و فهمیدم کرونا داشتن ولی من نگرفتم

نگران نباشین اگه بازم براتون پیش اومد بهش تذکر بدین یه دونه هم همراهتون باشه اگه بهونه نداشتن ماسک داشت بهش بدین که بهونه نداشته باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز