2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 100 پست
من۱۹سالمه اسپوتنیک میخام بزنم خطر نداره؟برکت پیدا نکردم سینوهم نمیخام بزنم 

چرا سینو فارم نمیزنی اولا اسپوتنیک احتمال وجود دوز دوش کمه دوما پلتفرم واکسن های سینوفارم با اسپوتنیک فرق داره و چون تقریبا سینوفارم روی اکثریت سنی بازده خوبی داشته اون تو صیه میشه استرازنکا و اسپوتنیک پلتفرمشون فرق داره و احتمال موجودی دوز دومش کم هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا  بخاطر مرگ و میرشه اخه میگن واکسن بزنن میمیرن نمیگن ک ممکنه ب این علت باشه ک ...

خودتو نترسون.این کاریه که داره اجباری میشه و بخوای نخوای باید بزنی.هرروز هم که یه بامبول درمیارن.از کجا معلوم نگن هرکی بعد این مدت تزریق نکرده باید فلان قدر پول بده؟پس برو بزن.اگر رفتارپرخطر داشتی و به خودت شک داری برو تست بده بعد بزن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
 چی زدی؟مگ نمیگن بگیرن مث سرماخوردگیه

سینوفارم زدم راضی بودم بدنم اوکی بود. یه حماقتی ک کردم رفتم خونه خواهرم ک اینجوری شد .دکتر ب من گفت فعلا یه دوز زدی جایی که شک داری نرو خواهشا. که من خریت کردم رفتم. توروخدا مراقب خودتون باشید .ایشالله واکسن زدی هر چی مهم نیست فقط جایی کسی حتی دوتا عطسه کرد نرو   .قدر جونتون رو بدونین.  نگم برات تو سرویس بهداشتی خونمون ارزوی مرگ کردم انقدر حالم بد بود.

عاشق پاییزم فقط به خاطر اون برگای خوشگلی که میفته از درخت  با اون رنگای نازش. 
  سینوفارم زدم راضی بودم بدنم اوکی بود. یه حماقتی ک کردم رفتم خونه خواهرم ک اینجوری شد . ...

شما علائمت بعد واکسن چی بود؟من روز دوم سوم تب شدید کردم روزای بعد تبم کمتر شد اما هست همچنان بدن درد سستی و..

قبلشم بیرون نرفتم بگم کرونا داشتم الان روز ششم هنوز تو رختخوابم شما چجوری بودی میشه دقیق بگی؟

چرا سینو فارم نمیزنی اولا اسپوتنیک احتمال وجود دوز دوش کمه دوما پلتفرم واکسن های سینوفارم با اسپوتنی ...

سینو چون چینیه اعتماد ندارم بش بعد گفتم برکت بزنم ک اونم پیدا نمیشه دیگ گفتم اسپوتنیک بزنم

استراهم ک مضخرف ترینشونه دوتا از فامیلای ما بخاطر همین واکسن مردن

شما علائمت بعد واکسن چی بود؟من روز دوم سوم تب شدید کردم روزای بعد تبم کمتر شد اما هست همچنان بدن درد ...

والا من بعدواکسن اوکی بودم هیچ علاعمی نداشتم .من ماقبت نکردم رفتم جایی که طرف کرونا داشت خواهرم. از اون روز شروع شد بدن درد سرفه گلو درد ابریزش بینی عطسه صعف بیحالی کم اشتهایی. اسهال استفراغ .گلاب ب روتون ببخشید. 

اگه شک داری ب خودت عزیزم یه تست پی سی ار بده.  ایشالله که چیزی نیست. اگه خواست ی به منم بگو نتیجه رو .ایشالله که خیره.

من پریروز سینوفارم زدم فقط همونجا فشارم افتاد بعد دیگه تا الان دستمو تکون میدم یکم درد میگیره بازوم ولی دیگه علائمی نداشتم

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
 والا من بعدواکسن اوکی بودم هیچ علاعمی نداشتم .من ماقبت نکردم رفتم جایی که طرف کرونا داشت خواهر ...

والا زنگ زدم چهل سی و اینجا پرسیدم گفتن اگ علائمت بیشتر شو برو دکتر ولی تا 7 روز طبیعیه حالا تا فردا صبر میکنم ببینم چطور میشه انشالله خدا سلامتی بده اب سیب و اب هویج زیاد بخور

والا زنگ زدم چهل سی و اینجا پرسیدم گفتن اگ علائمت بیشتر شو برو دکتر ولی تا 7 روز طبیعیه حالا تا فردا ...

ممنونم عزیزم اره میخورم  مردمو زنده شدم .چه کوفتیه این کرونا .بخدا قسم از روزی که کرونا اومد من انقدر مراعات میکردم هر جایی نمیرفتم خلاصه حواسم بود .واقعا وحشیه یهو  اومد تو بدنم.شما هم سلامت باشین ایشالا که علاعمتون برای واکسن  هست. نگران نشین.